Perjantai 23.02.2024
Nimipäivät: Aslak

Tuuli:
 

#Siistihämpton: Voitto Renkoon

Koulujen #Siistihämpton ?siivouskampanjan voittajaksi on valittu Rengon koulun 5B-luokka. Toiselle sijalle tuli Ojoisten Lastentalon esiopetusryhmä Revontulet ja kunniamaininnan sai Rengon koulun 6.-luokka. Some-maininnan sai Iittalan koulu ainoista sosiaalisen median kautta tulleista kuvista.

Arviointiraati arvosti yhdessä tekemistä, ympäristökasvatusta ja kierrätystä. Kaikki nämä tekijät nousivat Rengon 5B-luokan kuvista esiin. Kuvissa oli myös pilkettä silmäkulmassa osoittaen, ettei siivouksen ja kierrätyksen ei tarvitse olla ryppyotsaista toimintaa.

Revontulet-eskariryhmän ympäristökasvatuksen syvällistä otetta kiiteltiin, ja lasten omien kommenttien esiin nostaminen valokuvien tueksi nähtiin esimerkillisenä. Rengon koululta moni luokka oli osallistunut kampanjaan ja Rengon koulu saikin ympäristökasvatuksen edelläkävijän erityismaininnan. Voittajaluokka pääsee syksyllä nauttimaan Sibeliuksen musiikista juhlakonsertissa.

#Siistihämpton -kampanjan järjestettiin kouluille 4.?22.5.2015, ja sen tarkoituksena oli kannustaa siivoamaan koulujen lähialueita ja dokumentoida siivouksen jäljet valokuvin. Kampanjaan osallistui kymmenkunta luokkaa sekä muutama päiväkotiryhmä. Kuvat lähetettiin pääsääntöisesti sähköpostilla. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.