Maanantai 24.06.2024
Nimipäivät: Johannes, Juhani, Jussi, Jani, Janne

Tuuli:
 

Iskun naiset tuovat Divarin Jukolaan

Iskun naisten sarjanousu on yksi osoitus salibandyn tason laajuudesta Hämeenlinnan seudulla.

Iskun naisten sarjanousu on yksi osoitus salibandyn tason laajuudesta Hämeenlinnan seudulla.

Hattulalaisen Pekolan Iskun naisjoukkue nousi pian alkavaksi sarjakaudeksi Divariin. Kotikunnan täysimittaista hallia odotellessaan joukkue valmistautuu yhä pelaamaan kotiottelunsa Hämeenlinnan Jukolassa. Valmentaja Antti Koskisen mukaan Jukolan sali sopiikin joukkueen aktiivista karvausta suosivalle pelityylille.

Kotipelinsä Divarissa joukkue aloittaa 18. ja 19. päivänä lokakuuta ja vieraskentällä PIskuttaret ovat tulessa jo 4. ja 5. lokakuuta. Syyskuun alussa Isku kaatoi harjoitusottelussa riihimäkeläisen RSS Panthersin 4?2.

Isku karkasi loistavan maalivahtipelinsä turvin jo kolmen maalin karkumatkalle, ennen kuin vieraat saivat päätöserässä maalitilinsä auki. Mutta siinä missä Panthers viime kauden 2.-divisioonan runkosarjassa kepitti hattulalaiset, kävelivät punapaidat nyt kentältä voittajina. Isku-kapteeni Liisa Hänninen ei kuitenkaan marssinut pukukopista takki auki.

? Siellä oli hyviä onnistumisia ja paljon sitä tekemistä mitä valmentaja on painottanut, mutta edelleen sellaisia pieniä virheitä, joita meidän täytyy ykkösdivaria ajatellen parantaa ja myöskin suoraviivaistaa peliä, totesi Hänninen.

Kapteenin mukaan tunnelmat joukkueessa ovat mainiot.

? Asennetta ja halua sekä voittamisen tahtoa kaikista likoista kyllä löytyy. Tiedetään, että kaudesta tulee tiukka, vastustajat ovat erittäin tiukkoja ja pisteitä pitää napsia, jotta meidän minimitavoite eli sarjapaikka säilyy. Mutta fiilikset ovat aivan mahtavat!

Valmentaja Antti Koskinen luonnehti maalivahtipeliä ja puolustuspeliä Iskun ehdottomiksi vahvuuksiksi, kuten harjoitusottelukin näytti. Nousu Divariin tarkoittaa vaatimustason nousua ja se heijastui myös joukkueen kokoonpanoon: noin kolmannes viime kauden pelaajista ei enää jatka ylemmällä sarjatasolla.

? Valtakunnallinen divari asettaa omat haasteensa, kun kaikki käyvät kuitenkin töissä, Koskinen pohtii.

? Mutta tilaisuus on monille pelaajille myös ainutlaatuinen, täydentää valmentajakollega Teemu Leppänen.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.