Perjantai 14.06.2024
Nimipäivät: Kielo, Pihla

Tuuli:
 

Mad Professor voitti Kasvupolku -kisan

Kitaranvahvistimia ja efektipedaaleja Turengissa valmistava Mad Professor Amplification voitti Hämeenlinnan Kasvupolku -kilpailun.
Mukana olleiden viidentoista yrityksen kasvusuunnitelmia on kevään aikana sparrattu kymmenien asiantuntijoiden voimin. Voittajan valinta ei ollut läpihuutojuttu, vaan tuomaristo keskusteli valinnoista perusteellisesti. Päätöksiin vaikuttivat myös yrityksiä sparranneiden asiantuntijoiden kommentit. Liiketoimintapotentiaali sekä uudenlainen ajattelu kasvusuunnitelmassa ja yrityksen toiminnassa painottuivat valinnoissa.

Kasvupolku-kisassa voiton vienyt kitaravahvistimia ja efektipedaaleja valmistava Mad Professor Amplification Oy aloitti kasvutarinansa suoraan kansainvälisiltä markkinoilta. Vuonna 2002 perustetulla yrityksellä on kapea kohdesegmentti, jolle se tarjoaa huippuunsa viritettyjä tuotteita.

Jo valmiita näyttöjä omaava yritys tavoittelee kasvua mm. laajentamalla tuotevalikoimaansa. Toimitusjohtaja Harri Koski sai sparrauksesta hyviä vinkkejä tulevaisuuden kasvun rakentamiseen.

-Haluamme pitää kasvutavoitteemme järkevänä ja valmistautua hyvin kasvavaan kysyntään. Uskon, että kasvu syntyy tekemällä asiat paremmin niin jakeluteiden kuin tuotteiden osalta ja se näkyy sitä kautta myös liikevaihdossa. Saimme Kasvupolulla asiantuntijoilta paljon ajattelemisen aihetta. Yrityksen ulkopuolista näkemystä täytyy jatkossa käyttää enemmänkin, Koski sanoo.

Harri Koski (toinen oik.) soittaa mm. Limited Edition -kokoonpanossa. Soundit on oman pajan tuotetta.

Harri Koski (toinen oik.) soittaa mm. Limited Edition -kokoonpanossa. Kitara- ja bassosoundit ovat oman pajan tuotetta. Bändissä myös Pekka Helanen (vas.), Anne Tamminen ja Sakari Tiikkaja.

Tuomaristossa voittajia olivat valitsemassa Juha Kalliokoski Kamux Oy:stä, Heikki Korhonen Linnan Kehityksestä, Juha Haukka Hämeen Yrittäjistä, Mirja Ojantausta Hämeen Kauppakamarista sekä Pauli Uusi-Kilponen Hämeen Sanomista.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.