Torstai 20.06.2024
Nimipäivät: Into

Tuuli:
 

Fredrikan Kesä tarjoaa Prinsessakoulun

Imagokouluttaja Isa Karlsson tarjoaa Fredrikan Kesässä prinssi- ja prinsessakoulun.

Imagokouluttaja Isa Karlsson tarjoaa Fredrikan Kesässä prinssi- ja prinsessakoulun.

Wetterhoffin talolla ensi viikon lopulla järjestettävä tapahtuma, Fredrikan Kesä, osuu tarkoituksella yksiin Hämeenlinnan Taiteiden Yön kanssa.

? Taiteiden Yön vetovastuu oli vuosi sitten Wetterhoffin talolla. Tapahtuma onnistui niin upeasti, että on mukava tuoda elokuun huippuviikonloppuun lisää iloa ja ohjelmaa. Fredrikan Kesässä on tänä vuonna niin mainio ohjelma, että jo etukäteen hykerryttää, Fredrika Wetterhoff -säätiön toiminnanjohtaja Hannele Yrjö-Koskinen sanoo.

? Ihmiset kutsutaan mukaan tekemään, kokemaan ja näkemään mitä talossa tapahtuu. Ohjelma perustuu siihen, mitä me täällä talossa teemme, hän jatkaa.

Luvassa on perjantaina ja lauantaina muun muassa osallistavaa tekstiilitaidetta, arkkitehtiklinikka ja katutaidetta Wetterhoffin henkeen. Yksi vetonauloista on imago- ja tapakouluttaja Isa Karlssonin pitämä prinssi- ja prinsessakoulu.

? Tämähän on joka naisen unelma-ammatti olla prinsessakoulun rehtori, hän sanoo.

Wetterhoffin valtakunnan prinssi- tai prinsessakoulussa opitaan leikin keinoin käytöstapoja, jotka ovat tärkeitä niin oman elämänsä kuninkaallisille kuin arjen sankareillekin. Yläikarajaa ei ole, mutta yksi tavoite Karlssonin mukaan on saada paikalle perheitä, joille on tarjolla tapahtumassa paljon muutakin. Prinssi/prinsessakoulu on avoinna Fredrikan kesässä sekä Taiteiden yönä 28.8. kello 15?19 ja lauantaina 29.8. kello 10?14. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.