Maanantai 24.06.2024
Nimipäivät: Johannes, Juhani, Jussi, Jani, Janne

Tuuli:
 

Hämeenlinnan Kokoomus julkisti lisää kuntavaaliehdokkaita ja puolue on nyt nimennyt kaikki ja julkistanut 71 kuntavaaliehdokasta

Kokoomuksen Hämeenlinnan Kunnallisjärjestö on hallituksen kokouksessaan nimennyt lisää ehdokkaita vuoden 2021 kuntavaaleihin.

Kokoomuksen uusia, julkistettuja kuntavaaliehdokkaita ovat: Karoliina Frank, HTM, yrittäjä, Varpu Hakkola, lähihoitaja, Sari Lapikisto, rakennusinsinööri, tekninen asiantuntija ja Sanna Pesula, logistiikkapäällikkö, tehtaanjohtaja.

Aiemmin julkistetuista ehdokkaista Matti Mikkola vetäytyi ehdokkuudesta. Viimeiset kuntavaaliehdokkaat julkistetaan listojen jättämisen jälkeen tällä viikolla.

 – Olemme Kokoomuksen Hämeenlinnan Kunnallisjärjestön toimesta nimenneet jo täyden listan 74 ehdokasta. Lisäksi olemme nimenneet useita varaehdokkaita, siltä varalta, jos jonkin ehdokkuus peruuntuisi, kertoo Kokoomuksen Hämeenlinnan Kunnallisjärjestön puheenjohtaja, kaupunginvaltuutettu Antti Ahonen.

– Arvostamme erittäin korkealle ehdokkaitamme sekä myös varalle nimettyjä ehdokkaita, joiden rooli on erityisen tärkeä epävarmassa tilanteessa, vaalien siirryttyä kahdeksalla viikolla, jatkaa Ahonen, joka toimii myös kokoomuksen valtakunnallisena kuntavaalipäällikkönä.

Kokoomuksen täysi ehdokaslista Hämeenlinnassa on 74 ehdokasta, sillä puolue on solminut vaaliliiton RKP:n kanssa.

Vaaliliitossa kokoomus asettaa 74 ehdokasta ja RKP 2. Molemmat puolueet tekevät oman kampanjan ja asettavat omat ehdokkaat.

– Olemme hyvin kiitollisia, että halukkaita, hyviä kuntavaaliehdokkaita oli tulossa kokoomuksen listalle poikkeuksellisesti jopa useita enemmän kuin oli ehdokaspaikkoja. Kokoomus on nyt nosteessa sekä Hämeessä, että valtakunnallisesti, toteaa Ahonen.

Hämeenlinnan kokoomuksen ehdokaslista on Antti Ahosen mieleen. Lista on kuulemma täysi mutta osaa ehdokkaista yhä piilotellaan.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.