Lauantai 15.06.2024
Nimipäivät: Vieno, Moona, Viena

Tuuli:
 

Hämeessä poliisilla ollut varsin rauhallinen vuorokausi

Hämeen poliisilaitoksen alueella on torstain ja perjantain välinen yö sujunut poliisin kannalta erittäin rauhallisesti.

Tehtäviä kertyi kaikkiaan 53 koko laitoksen alueella. Päihtymyksen tai muun häiriökäyttäytymisen vuoksi poliisin suojiin päätyi kolme henkilöä.

Torstaina aamupäivällä kello 10.20 liikennevalvontaa Siurilankadulla Forssassa suorittanut poliisipartio pysäytti vastaan tulleen henkilöauton ylinopeuden vuoksi. Auton nopeudeksi mitattiin 40 km/h alueella 58 km/h.

Autoa kuljettanut noin 25-vuotias mies puhalsi alkometriin nollatuloksen, mutta huumausaineen pikatesti antoi positiivisen tuloksen. Mies käytettiin verikokeessa asian varmistamiseksi.

Miestä epäillään muun muassa rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Torstaina kello 13.50 poliisipartio pysäytti Riihimäen Uusi Herajoentiellä henkilöauton tarkistaakseen kuljettajan ajokunnon.

Autoa kuljettanut 1960-luvulla syntynyt mies oli liikkeellä selvin päin, mutta voimassa olevaa ajo-oikeutta ei ollut. Mies on jäänyt kiinni vuoden sisällä 13 kertaa kortitta ajosta.

Torstaina Lahdessa kello 13.49 poliisipartio pysäytti Kiitokadulla henkilöauton tarkistusta varten.

Tarkastuksessa ilmeni, että autoa kuljettaneella 1980-luvulla syntyneellä miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta ja auto oli katsastamaton. Mies on jäänyt vuoden sisällä kahdeksan kertaa kiinni kortitta ajosta.

Miestä epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, ajoneuvorikkomuksesta ja ajoneuvoverorikkomuksesta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.