Sunnuntai 19.05.2024
Nimipäivät: Emilia, Emma, Mila, Amalia, Emmi

Tuuli:
 

Hämeen vaalipiirin puheenjohtajaksi Mika Kari

Hämeen vaalipiirin kansanedustajat kokoontuvat säännöllisesti. Kuva: Päijät-Hämeen Liitto.

Hämeen vaalipiirin kansanedustajat ovat järjestäytyneet ja vaalipiirin puheenjohtajaksi valittiin Mika Kari (sd.) Päijät-Hämeestä sekä varapuheenjohtajaksi Rami Lehtinen (ps.) Kanta-Hämeestä.

Hämeen ja Päijät-Hämeen maakuntaliittojen ja vaalipiirin kansanedustajien yhteistyö on merkittävässä asemassa maakuntien edunvalvontatyössä. Vaalipiirin kansanedustajat muun muassa kokoontuvat säännöllisesti kerran kuukaudessa kahden maakunnan yhteisten asioiden äärelle.

Valitut puheenjohtajat näkevät molempien maakuntien edunvalvonnan sekä muiden yhteisten asioiden käsittelyn ja eteenpäin viemisen erittäin tärkeänä.

– Kansanedustajat ovat tietysti koko Suomen edustajia, mutta oman vaalipiirin tarpeiden ja myös ratkaisukeinojen nostaminen yhteiseen keskusteluun on tärkeää, sanoo Hämeen vaalipiirin uusi puheenjohtaja Mika Kari.

– Uutena kansanedustajana on kunnia päästä puheenjohtajistoon ja kantamaan heti alusta alkaen vastuuta oman vaalipiirin asioiden edistämisestä. Odotan innolla edustajiemme tiivistä yhteistyötä. Hämeen etu on varmasti meille jokaiselle aivan ykkösasia, ja siltä pohjalta on hyvä lähteä puhaltamaan yhteen hiileen, linjaa Hämeen vaalipiirin tuore varapuheenjohtaja Rami Lehtinen.

Kansanedustajat valitsevat vaalipiirin puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan vuodeksi kerrallaan.

Hämeen vaalipiirissä on 14 kansanedustajaa eli Tarja Filatov (sd.), Sanni Grahn-Laasonen (kok.), Timo Heinonen (kok.), Mika Kari (sd.), Hilkka Kemppi (kesk.), Teemu Kinnari (kok.), Johannes Koskinen (sd.), Rami Lehtinen (ps.), Mira Nieminen (ps.), Aino-Kaisa Pekonen (vas.), Lulu Ranne (ps.), Jari Ronkainen (ps.), Päivi Räsänen (kd.) ja Ville Skinnari (sd.)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.