Perjantai 23.02.2024
Nimipäivät: Aslak

Tuuli:
 

Lähitapiola lahjoittaa varoittimia suojateille

Suojatievaroittimia kaavaillaan sijoitettavaksi valo-ohjaamattomien suojateiden läheisyyteen. Lahjoituksen yhteisarvo on 40.000 euroa.

LähiTapiola Loimi-Häme lahjoittaa Välkky-suojatievaroittimia yhteensä noin 12 suojatielle Hämeenlinnaan, Hattulaan, Janakkalaan, Forssaan ja Tammelaan.

– Paikallisena toimijana LähiTapiola Loimi-Hämeelle on tärkeää liikenneturvallisuuden edistäminen ja vahinkojen ennaltaehkäisy toiminta-alueellaan Kanta-Hämeessä. Henkilöstömme on jo kahdeksan vuoden ajan ollut koulujen alkaessa partioimassa suojateitä koulujen läheisyydessä. Samalla olemme olleet todistamassa useita vaaratilanteita, kertoo markkinointi- ja viestintäpäällikkö Ulla Teittinen LähiTapiola Loimi-Hämeestä.

Asukkaat ja LähiTapiola Loimi-Hämeen asiakkaat pääsevät ehdottamaan turvattomaksi kokemiaan valo-ohjaamattomia suojateitä varoittimien sijoituspaikoiksi osoitteessa lahitapiola.fi/loimi-hame/suojatie 15.5. ja 4.6. välisenä aikana.

Äänestystulokset toimitetaan kuntien ja kaupunkien liikenneturvallisuudesta vastaaville viranomaisille, jotka päättävät Välkky-suojatievaroittimien lopulliset sijoituspaikat.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.