
RUOKA: Hämeenlinnalainen härkäpapu löysi tiensä ravintola-annoksiin
Hämeenlinnassa on herätelty paikallisten ravintoloiden ja ruoantuottajien yhteistyötä. Tuloksena syntyi viisi lähiruoka-annosta, joita on mahdollista ... Lue lisää »
Hämeenlinnassa on herätelty paikallisten ravintoloiden ja ruoantuottajien yhteistyötä. Tuloksena syntyi viisi lähiruoka-annosta, joita on mahdollista ... Lue lisää »
Reska.fi:n järjestämä kaupungin parhaan ravintolan äänestys on päättynyt. Tulosjulkistusta odotellessa kasvatamme ruokahalua ja tiedonjanoa esittelemällä ... Lue lisää »
Skogsteriin saapui keskiviikkona ryhmä tavallista nuorempia asiakkaita. Tawastia Groupin toimitusjohtaja Karoliina Mäki-Kuutti ja Skogsterin ravintolapäällikkö ... Lue lisää »
Hämeenlinnan ravintola- ja kahvilaelämässä on tapahtunut vuonna 2014 paljon. Oheisen kuvakavalkadin voimin kannustamme kaikkia sankoin ... Lue lisää »