Perjantai 22.09.2023
Nimipäivät: Mauri

Tuuli:
 

Palkintoretki toi Karhukoplan Skogsteriin

Skogsteriin saapui keskiviikkona ryhmä tavallista nuorempia asiakkaita. Tawastia Groupin toimitusjohtaja Karoliina Mäki-Kuutti ja Skogsterin ravintolapäällikkö Paula Saarimaa toivottivat tervetulleiksi Kankaantaan päiväkodin Karhukopla-ryhmän, joka kaupunkiretkensä päätteeksi pääsi juomaan kuumaa mehua tai kaakaota.

Lastentarhanopettaja Mari Vainio seuraa, kun Karoliina Mäki-Kuutti tarjoilee vieraille lämmikettä.

Lastentarhanopettaja Mari Vainio seuraa, kun Karoliina Mäki-Kuutti tarjoilee vieraille lämmikettä.

? Lapsille luvattiin alkusyksystä, että jos syksyn aikana muun muassa pöytätavoissa saavutamme tavoitteet, niin teemme jonkin kivan retken, lastentarhanopettaja Mari Vainio kertoi.

Keskiviikkoiseen retkeen oli sisältynyt jo muun muassa torin joulukuusen ihailua ja ainakin näyteikkunaostoksia keskustassa. Takaisin päiväkotiin lapset olivat menossa bussilla, mutta kaupungille oli kävelty.

? Tämä on muutenkin liikkuva ryhmä ja me kävelemme paljon, Vainio kehuu.

Karoliina Mäki-Kuutti sai vastata vieraiden esittämiin kysymyksiin muun muassa talon historiasta.

Karoliina Mäki-Kuutti sai vastata vieraiden esittämiin kysymyksiin muun muassa talon historiasta.

Mäki-Kuutti ja Saarimaa kertovat, että uusitun Skogsterin konsepti on otettu vastaan loistavasti.

? Aivan yli odotusten on lähtenyt käyntiin. Ajatuksemme siitä, että täällä on mukavaa poiketa samppanja- tai viinilasillisella tai kahvilla keskellä päivääkin, on toteutunut. Olemme onnellisia ja kiitollisia, naiset kiittelevät.

Päiväkotiryhmän vierailu oli Mäki-Kuutin mielestä kivaa vaihtelua ja osoitus siitä, että Skogster on avoinna kaiken ikäisille asiakkaille.

Myös Skogster on mukana Reskan ravintolaäänestyksessä, johon voi osallistua sunnuntaihin 7.12. asti. Äänestyksessä lähestytään jo tuhannen osallistujan rajaa. Äänestämään pääset tästä linkistä.

Juha Reinikainen

IMG_0785

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.