Tiistai 27.02.2024
Nimipäivät: Torsti

Tuuli:
 

TARINA JATKUU: Reska.fi palaamassa hämeenlinnalaisiin käsiin

Verkkolehti Reska.fi:n ja Hattula Media Oy:n jatkosta on neuvoteltu lyhyen ajan sisään niin ulkopaikkakuntalaisten ostajaehdokkaiden kuin paikallistenkin tahojen kanssa.

Saldona on kiinnostus nimenomaan Hämeenlinnan ydinkeskustaan, ravintolakulttuuriin ja sporttiin keskittyvän ketterän verkkojulkaisun jatkolle.

Yksi jatkajaehdokkaista on päätynyt selkeään eihin, yksi on vetäytynyt alustavien neuvottelujen jälkeen ja yksi paikallisista jatkajaehdokkaista on jatkosta annetuilla ehdoilla edelleen kiinnostunut.

Verkkolehti Reska.fi jatkaisi näin perustamisensa aikaisilla nuoteilla ja julkaisun omistus palautuisi Hämeenlinnaan ja kaupungin keskustakulttuurin tuntevalle taholle.

– Pieni mediakonserni alkoi kenties rönsyillä liikaa liikevaihdon kasvun ja alueellisen kasvun perässä. Fokus yhteistyössä esimerkiksi Kaupunkikeskustan toimijoiden kanssa kaipaa nyt selvästi uudelleen määrittelyä. Nyt pöydällä oleva ratkaisu palvelisi mielestämme lehden ydinasiakaskuntaa parhaiten, Hattula Mediasta todetaan.

Mikäli neuvottelut etenevät suunnitellusti, hellasta ei tarvitse edes lämpöjä kääntää pois vaan jatkaja pääsee vanhoille tulille. Sitä ennen käynnistetään pian perinteinen ravintolaäänestys!

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.