Perjantai 14.06.2024
Nimipäivät: Kielo, Pihla

Tuuli:
 

Taloasema Hämeenlinna toi tarjolle uuden ajan isännöintipalvelut paikallisin kasvoin

Taloaseman palvelu perustuu paikallisten yrittäjien osaamiseen. Taloasema Hämeenlinnassa palvelevat isännöitsijät Teemu Kukko ja Tanja Aartela.

Hämeenlinnassa lokakuussa toimiston avannut Taloasema-ketju lupaa tarjota nykyaikaiset palvelut isännöintialan murrosvaiheeseen. Yrittäjävetoisen toimipisteen isännöitsijöitä ovat Teemu Kukko ja Tanja Aartela. Taloasema puolestaan on vuonna 2015 vuoden franchising-ketjuksi valittu, valtakunnallinen isännöintialan toimija joka palvelee 27 paikkakunnalla.

Alalla on odotettavissa lähivuosina eläköitymisaalto ja uusia isännöitsijöitä tarvitaan paljon. Myös isännöitsijän työn luonne on murroksessa, kun taloyhtiöt haluavat isännöitsijöiltä entistä enemmän asiakaslähtöistä palvelua ja taloyhtiön tarpeiden tuntemista.

Suomalaisten suurin omaisuus on kiinni kiinteistöissä ja niiden hoitoon panostetaan nykyään yhä enemmän, esimerkkinä kiinteistön koko elinkaaren kattavat hallinnan ratkaisut. Taloasema uskoo, että isännöitsijän rooli tulevaisuudessa on johtaa taloyhtiöitä ja koordinoida oikeat osaajat eri osa-alueille.

Taloasema Hämeenlinna tarjoaa taloyhtiöiden käyttöön nykyaikaiset verkkopalvelut, joissa kaikki taloyhtiön asiat ovat reaaliaikaisesti hallittuna ja dokumentoituna. Digitaalisten palvelujen luvataan myös tuovan asukkaiden kaipaamaa avoimuutta ja läpinäkyvyyttä, kun esimerkiksi taloutta voi seurata ajasta ja paikasta riippumatta.

? Digitaalisuudella saadaan pitkällä tähtäimellä myös kustannussäästöjä, kun kaikki turha paperinpyörittely ja tulostaminen on karsittu minimiin.

(Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.