Maanantai 17.06.2024
Nimipäivät: Urho

Tuuli:
 

MAAILMAN LAIDALLA: Isac Elliott ja Mikael Gabriel lupaavat kunnon tulitusta

Mikael Gabrielin ja Isac Elliottin yhteiskeikka on luvassa Hämeenlinnassa joulukuun alussa.

Joulukuiseen Maailman laidalla -kiertueeseensa valmistautuvat Mikael Gabriel ja Isac Elliott valitsivat tarkoituksella kiertueensa aloituspaikaksi Hämeenlinnan Verkatehtaan.

? Mietimme, mikä olisi paras mahdollinen paikka startata ja HIMMEE-Tourilla näin, että Hämeenlinna on kova keikkapaikka, siellä on aikamoinen keikkakulttuuri, hehkuttaa Mikael Gabriel.

? Tosi hauskaa tulee, tiedän että mun fanit on venannu tätä koska en ole ollut kiertueella pitkään aikaan Suomessa, täydentää Isac Elliott.

Yhteiskiertue vie kaksikon kuudelle paikkakunnalle eri puolilla Suomea. Kiertue käynnistyy Verkatehtaalta perjantaina 1. joulukuuta. Promotion manager Maritta Kettunen Live Nation Finlandilta kertoo, että lipunmyynti käy kovaan tahtiin, mutta Hämeenlinnaankin on lippuja vielä saatavilla.

Yhteislevytyksiä ja muun muassa kesäisen Ruisrock-keikan sisältäneen yhteistyön suosio on yllättänyt molemmat.

? Tämä oli ihan yhden päivän keskustelusta lähtenyt kaverijuttu. Ruisrockin keikkamme sai hyvää palautetta ja levymme ovat keränneet 15 miljoonaa streamausta. Ei ajateltu, että tästä tulee näin iso juttu, Mikael Gabriel tunnustaa.

Joillekin Isac Elliottin faneille on ollut iso yllätys, että Isac levyttää suomenkielistä musiikkia.

? Välillä on kuulunut palautetta, etten tee tarpeeksi suomalaisille faneille ja tämä on ollut tosi spessua.

Settilistaansa Isac Elliott ja Mikael Gabriel eivät vielä isommin paljasta.

? Kannattaa tulla paikalle, tietää että tulee tulitusta kun meidän biisit on kyseessä.

Kiertueen on kerrottu olevan päätös yhteistyölle, joka on ollut yksi Suomen musiikkielämän kovimpia juttuja vuonna 2017.

? Ei kuopata mitään ikuisesti mutta kiertueen jälkeen on taas aika keskittyä omiin juttuihin, Mikael Gabriel viitoittaa.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.