Perjantai 29.03.2024
Nimipäivät: Jouni, Joni, Joonas, Joona, Jonne

Tuuli:
 

Sporttimekka: Harjoittelussa tieto ei lisää tuskaa

Kuntosaliharjoittelu on laji, jossa tieto ei lisää tuskaa, vaan päin vastoin. Tätä tosiasiaa korostavat myös Sporttimekan yrittäjät Simo Bogdanoff ja Toni Rämö.

? Helmikuun loppuun asti tarjoamme kaikille vähintään kolmen kuukauden salikortin ostaville uusille asiakkaille ilmaisen laiteopastuksen ja ravintoluennon, Rämö sanoo.

Laite- ja ravinto-opastuksen laajentaminen on yksi keino saada salille tulon henkinen kynnys entistä alemmas, tuumivat Sporttimekan Toni Rämö ja Simo Bogdanoff.

Laite- ja ravinto-opastuksen laajentaminen on yksi keino saada salille tulon henkinen kynnys entistä alemmas, tuumivat Sporttimekan Toni Rämö ja Simo Bogdanoff.

Loppuvuodesta tilansa jo 1.300-neliömetrisiksi laajentaneella Sporttimekalla on yli 150 suorituspaikkaa. Sali on saanut paljon uusia käyttäjiä, mutta lisääkin vielä mahtuu.

? Nyt iäkkäämmätkin kuntoilijat ovat alkaneet löytää salimme ja ohjauspalvelumme. Juuri viime viikolla aloitin harjoittelun erään iäkkäämmän asiakkaan kanssa, joka tuli salille vuosien tauon jälkeen sanoen, ettei olisi enää omin päin aloittanut harjoittelua, iloitsee Bogdanoff.

laatuyritysLaite- ja ravinto-opastuksen laajentaminen on yksi keino saada salille tulon henkinen kynnys entistä alemmas yhä useammille muillekin käyttäjille. Salilta löytyy myös hierojan, kiropraktikon ja lääkäri/fysioterapeutin sekä personal trainereiden palvelut.

Ravinto on vuosikymmeniä voima- ja ravitsemusvalmennuksen parissa toimineille yrittäjille tärkeä asia. Kehonrakennuksessa kuten muissakin, perinteisesti voimalajeiksi mielletyissä urheilulajeissa, ravinnon osuus kehityksestä voi olla jopa puolet.

? Tämä näkyy nykyään niin, että monissa lajeissa ravitsemukseen on haettu avuksi kehonrakennustaustaisia osaajia, Bogdanoff kertoo.

Sporttimekkakin, joka ensisijaisesti on tavallisen kuntoilijan sali, tekee ravitsemuksessa yhteistyötä muun muassa maailman kärkitason urheilijoiden, kuten nyrkkeilijä Edis Tatlin ja soutaja Robert Venin kanssa.

Sporttimekan omaa lisäravinnesarjaa Fortixia on kehitetty yhdessä espanjalaisten valmennusosaajien kanssa.

Sporttimekan omaa lisäravinnesarjaa Fortixia on kehitetty yhdessä espanjalaisten valmennusosaajien kanssa.

Sporttimekan taustayhtiö STBR Star Oy on myös lanseerannut oman lisäravinnesarjansa Fortixin, jota kehitetään yhdessä espanjalaisten ammattivalmentajien kanssa.

? Sarjan proteiinijauhot, palautusjuomat ja aminohappojauheet on pyritty tekemään mahdollisimman luonnonmukaisesti, yrittäjät kertovat.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.