Maanantai 20.05.2024
Nimipäivät: Lilja, Karoliina, Lilli

Tuuli:
 

Senso Center kutsuu avajaisiin ja oman kehon toiminnan kartoituksiin

Kiropraktikko Elina Pulkkinen ja sensovalmentaja Marko Siivonen kuuluvat Senso Centerin osaajiin. Maastopyöräilyä harrastava Frida sai Markolta neuvoja harrastuksensa tueksi.

Hämeenlinnan Rauhankadulla jo jonkin aikaa toiminut SensoCenter kutsuu ihmisiä tutustumaan tiloihinsa marraskuun alussa. Seitsemän vastaanottohuonetta ja liikuntasalin sisältävässä keskuksessa vietetään avajaisia perjantaina 2.11. ja lauantaina 3.11.

Perjantaina tarjolla on alle 18-vuotiaille huoltajansa mukaan tuovalle nuorelle maksuton hermoston toiminnan, lihaskireyksien ja lihastoimintamallien selvittäminen.

Nuorten erityinen huomioiminen avajaisissa selittyy hänen mukaansa sillä, että nuorilla on nykyään paljon vaivoja, joita heillä ei pitäisi olla.

? SensoCenterissä toimii eri alojen osaajia fysioterapeutista liikkuvuusvalmentajiin, kertoo
keskuksen ideoinut ja osaajat koonnut Marko Siivonen.

Niin Suomessa, Englannissa, USAssa kuin Sveitsissäkin valmentanut Siivonen on neurovalmennuksen edelläkävijä. Hänellä on taustallaan ammattivalmentajan ura lentopallossa, mutta nyt hän toimii eri lajien ja yritysvalmennuksen parissa.

Hän on myös yksi neljästä sensovalmentajien eurooppalaisista kouluttajasta, ainoa pohjosmaalainen.

? Tarjoamme huomisen hyvinvointia niin yrityksille, urheilijoille kuin muillekin, jotka haluavat olla huomenna parempia, luonnehtii Siivonen SensoCenterin toimintaideologiaa.