Perjantai 23.02.2024
Nimipäivät: Aslak

Tuuli:
 

ReskaRatti: Renault Captur on kasvuluokan persoonallinen menestyjä

Juuso Murtonen ja Auto-Ilveksen parrasvaloihin päässyt Renault Captur. Kuva: Juha Reinikainen.

Juuso Murtonen ja Auto-Ilveksen parrasvaloihin päässyt Renault Captur. Kuva: Juha Reinikainen.

Muun muassa Euro NCAP-kolaritestissä täydet viisi tähteä saanut Renault Captur on vahvassa nousussa olevan merkin ensimmäinen Crossover-malli. Autoa on nimitetty katumaasturiksikin, mutta Crossover tuntuu paremmalta ilmaukselta autolle, jota korkeudestaan huolimatta voi luonnehtia ketteräksi.

? Isot Crossoverit ovat uusi kokoluokka ja samalla varsin kilpailtu luokka, sanoo automyyjä Juuso Murtonen Hämeenlinnan Auto-Ilveksestä.

Luokassa yhdistyvät henkilöauton, maasturin ja tila-auton parhaat puolet. Näin myös Capturissa.

? Kuvaavin sana omistajan kannalta on helppous. Autossa on hyvä maavara, muunneltavuus ja loistavat yksilöintimahdollisuudet, Murtonen kuvailee vähän yli vuoden markkinoilla ollutta autoa.

Auto-Ilveksen myyntipäällikkö Juha Ruponen sanoo Crossoverien olevan nopeimmin kasvava autoluokka Euroopassa. Capturissa hän pitää mallin korkeudesta ja hyvästä näkyvyydestä. Renault Clioon perustuvassa mallissa on Ruposen mielestä sopivasti särmää.

? Se on jopa persoonallinen, mutta ei mene muotoilultaan ylitse.

Renault on viime aikoina astunut moottoriteknologian kärkipään kehittäjien joukkoon.

? Se tarkoittaa nykyään myös pienipäästöisyyttä. Renault osaa ottaa turbomoottoreista kolmella sylinterillä aika kovat tehot.

Usein merkkiuskollisille Renault-ihmisille Captur on siis paitsi käytännöllinen, myös ekologinen ja turvallinen valinta.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.