Perjantai 23.02.2024
Nimipäivät: Aslak

Tuuli:
 

ReskaRaflat: Edwinin Kellari kotiutui Perttulaan

Perttulan entisen erityisammattikoulun tiloissa on marraskuun alusta asti toiminut tunnelmallinen Edwinin Kellari. Edwinin Kellarin perustajina on kaksi yritystä, joilla oli tarve löytää uudet keittiötilat.

Hanna Kuosa-Tervo iloitsee Edwinin Kellarin tyylikkäistä tiloista.

Hanna Kuosa-Tervo iloitsee Edwinin Kellarin tyylikkäistä tiloista.

Toinen omistajista sai tiedon Perttulassa vapaana olevista toimitiloista ja tutustumiskäynti vakuutti katsojat.

? Kun kävimme täällä, ajatus oli heti, että tänne on pakko tulla. Miljöö ja ympäristö on niin erilainen kuin muualla, sanoo yrittäjä Hanna Kuosa-Tervo.

Lounasruokailuun, ruoan sopimusmyyntiin ja tilaisuuksien järjestämiseen toimintansa perustavat yritykset pystyvät tarjoamaan monipuolisen palvelupaletin.

? Arkisin tarjoamme perusruokaan pohjautuvaa lounasta. Kun lounaalla käy päivittäin noin kolmisenkymmentä henkilöä, myymme ulos päivittäin lähes sata annosta, Kuosa-Tervo vertaa.

Kaupungin kupeessa, mutta maisemiltaan maaseudulla. Kun toimintaympäristö vaikuttaa tältä, ei ole ihme, että Perttulan ovat löytäneet tilaisuuksiensa järjestämispaikaksi niin yksityishenkilöt kuin yrityksetkin.

? Tilaisuuksia on niin syntymäpäivistä muistotilaisuuksiin kuin yritystilaisuuksista illanviettoihinkin.

Edwinin Kellarissa työskentelee vakituisesti kolme henkilöä ja lisäksi ajoittain määräaikaisia työntekijöitä.

? Itselläni suurin motivoiva tekijä on varmasti yrittäjähenkisyys. Minulla on taustaa hotelli- ja ravintola-alalta, mutta välillä tein muita töitä yrittäjänä, kertoo Hanna Kuosa-Tervo.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.