ReskaRaflat: Edwinin Kellari kotiutui Perttulaan
Perttulan entisen erityisammattikoulun tiloissa on marraskuun alusta asti toiminut tunnelmallinen Edwinin Kellari. Edwinin Kellarin perustajina on kaksi yritystä, joilla oli tarve löytää uudet keittiötilat.
Toinen omistajista sai tiedon Perttulassa vapaana olevista toimitiloista ja tutustumiskäynti vakuutti katsojat.
? Kun kävimme täällä, ajatus oli heti, että tänne on pakko tulla. Miljöö ja ympäristö on niin erilainen kuin muualla, sanoo yrittäjä Hanna Kuosa-Tervo.
Lounasruokailuun, ruoan sopimusmyyntiin ja tilaisuuksien järjestämiseen toimintansa perustavat yritykset pystyvät tarjoamaan monipuolisen palvelupaletin.
? Arkisin tarjoamme perusruokaan pohjautuvaa lounasta. Kun lounaalla käy päivittäin noin kolmisenkymmentä henkilöä, myymme ulos päivittäin lähes sata annosta, Kuosa-Tervo vertaa.
Kaupungin kupeessa, mutta maisemiltaan maaseudulla. Kun toimintaympäristö vaikuttaa tältä, ei ole ihme, että Perttulan ovat löytäneet tilaisuuksiensa järjestämispaikaksi niin yksityishenkilöt kuin yrityksetkin.
? Tilaisuuksia on niin syntymäpäivistä muistotilaisuuksiin kuin yritystilaisuuksista illanviettoihinkin.
Edwinin Kellarissa työskentelee vakituisesti kolme henkilöä ja lisäksi ajoittain määräaikaisia työntekijöitä.
? Itselläni suurin motivoiva tekijä on varmasti yrittäjähenkisyys. Minulla on taustaa hotelli- ja ravintola-alalta, mutta välillä tein muita töitä yrittäjänä, kertoo Hanna Kuosa-Tervo.
Juha Reinikainen
Jätä vastaus
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.