Perjantai 14.06.2024
Nimipäivät: Kielo, Pihla

Tuuli:
 

RESKA RAFLAT: Himalaya Kitchen muutti tuplasti isompiin tiloihin

Ravintoloitsija Umesh Khanal haluaa vaalia Himalaya Kitchenin ystävällistä palvelua, viihtyisyyttä ja ruokien korkeaa laatua myös uudessa osoitteessa.

Hämeenlinnan ensimmäinen nepalilaisravintola Himalaya Kitchen avasi lauantaina ovensa uudessa osoitteessa, entisissä Bar Sivutaskun tiloissa Linnankatu 3:ssa. Keskustalon kauppapihalla toimintansa alkuvuodesta 2016 käynnistänyt nepalilaisravintola joutui muuttopuuhiin vuokrasopimuksen umpeuduttua.

? Meillä on paljon hyviä asiakkaita täällä, siksi emme muuttaneet esimerkiksi Helsinkiin. Tilaa on nyt tuplasti entiseen verrattuna, sanoo ravintolan toinen omistaja Umesh Khanal.

Himalaya Kitchen on lyhyen historiansa aikana ehtinyt saada mainetta ystävällisen palvelun paikkana, jossa niin yksittäiset ruokailijat, pariskunnat, lapsiperheet kuin seurueetkin viihtyvät. Trip Advisor rankkaa ravintolan Hämeenlinnan kärkikolmikkoon.

Khanal sanoo, että ravintolan periaatteisiin edelleen kuuluu halu tarjota vähän parempaa kuin muut. Tavoitetta vankistamaan Himalaya Kitchen on myös palkannut uuden, 25 vuoden kokemuksen omaavan nepalilaiskokin.

? Menu on nyt aluksi sama kuin ennen, mutta uudistamme sitä lähiaikoina ja lisäämme vegaanisia sekä kasvisruokavaihtoehtoja, kaavailee Khanal.

Suosituimpia annoksia Himalaya Kitchenissä ovat kanaruoat, esimerkiksi Tikka Masala ja Himalaya Special Tandoori.

? Tavoittelemme sekä lounasasiakkaita että iltakävijöitä. Kiitos suurempien tilojen, myös baarimme on nyt suurempi ja juomia on laajempi valikoima, Umesh Khanal kiittelee.

Lounastajia ravintola kosiskelee päivittäin vaihtuvalla lounaslistalla. Baarin laajennuksesta huolimatta Himalaya Kitchen on edelleen pääasiassa ruokaravintola. Ravintola on avoinna päivittäin, perjantaisin ja lauantaisin aina kello 23 saakka. Uusien tilojen etu on myös lähistön lukuisat ilmaisparkkipaikat.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.