Maanantai 27.05.2024
Nimipäivät: Ritva

Tuuli:
 

OP Etelä-Häme siirtyy kassa-asioinnissa ajanvarauksiin

Mika Helin.

Koronaepidemian vuoksi maanantaista 27.4.2020 alkaen kaikissa OP Etelä-Hämeen konttoreissa myös nopeat kassapalvelut siirtyvät ajanvaraukseen. Aikavaraukset kassapalveluihin hoidetaan kahden erityisesti tähän käyttöön avatun puhelinnumeron kautta.

? Olemme pyrkineet muun muassa viestinnän keinoin vähentämään kassapalveluissa asioivien määrää. Tehdyistä toimista huolimatta kassa-asioinnin määrät eivät ole asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden kannalta riittävästi vähentyneet. Tämän vuoksi siirrymme muiden toimijoiden tavoin myös nopeissa kassapalveluissa ajanvarauksiin, sanoo toimitusjohtaja Mika Helin.

Pankissa on jo aiemmin siirretty kaikki mahdolliset asiakastapaamiset puhelimeen tai verkkoneuvotteluihin. Lisäksi OP Koti on siirtynyt esittelemään asuntokohteita vain yksityisesti.

Uusi, aiemmin tuntematon koronavirus, SARS-CoV-2 aiheuttaa pahimmillaan jopa kuolemaan johtavan koronavirustaudin (Covid 19). Virus tarttuu ensisijaisesti pisaratartuntana, kun henkilö yskii tai aivastaa.

Pankki on instituutio, joka tarjoaa finanssipalveluita, erityisesti maksuliikenteen hoitoa ja luotonantoa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.