Tiistai 20.02.2024
Nimipäivät: Heli, Helinä, Hely

Tuuli:
 

Media: Verkko-printti –miksaus puree

Reska.fi ja Hattulaan.fi toivat kuvaan lähilehdet. Hämeenlinnan lähilehti Reska.fi on viidessä vuodessa ottanut paikkansa paikallisessa mediakentässä. Samassa mediapajassa tehdään myös toista vuosikertaa aloittelevaa Hattulaan.fi -paikallislehteä.

Reska.fi - ja Hattulaan.fi -julkaisuja toimitetaan samasta Wetterhoffilla sijaitsevasta mediapajasta, jota pyörittävät Ilkka Peltoniemi (vas.) ja Juha Reinikainen.

Reska.fi – ja Hattulaan.fi -julkaisuja toimitetaan samasta Wetterhoffilla sijaitsevasta mediapajasta, jota pyörittävät Ilkka Peltoniemi (vas.) ja Juha Reinikainen.

Verkkolehtenä ja kausijulkaisuna ilmestyvä Reska.fi-julkaisu saavuttavat yhdessä jo kymmeniä tuhansia kuukausilukijoita.

? Verkkolehden kuukausikävijämäärät ylittävät jo tasaisesti 10 000. Huippukuukausina käydään lähempänä 20 000:ta. Facebook-ystäviäkin Reskalla on yli tuhat, sanoo julkaisujen toimitusjohtaja Ilkka Peltoniemi.

Juha Reinikaisen tulo Reska.fi-verkkolehden päätoimittajaksi toi uuden vaihteen verkkolehden tekemiseen. Sisällön lisääntyminen näkyi heti kävijämäärissä.

? Näillä luvuilla voimme tarjota ilmoittajillekin kattavan mediamiksin, jossa on printtiä, verkkoa ja led-näyttöaikaa.

? Toimittajina voimme myös tarjota laadukasta sisältömarkkinointia, kun julkaisualustat ovat omia.

Verkkolehden varsinainen syömähammas on LounasReska, joka kokoaa yhteen kaupungin ravintoloiden lounastarjonnan.

Yhdellä klikkaamisella voi katsoa lounaat, käydä ravintolan kotisivulla ja tarkistaa karttapalvelusta vieläpä tarkan ajoreitin.

LounasReskan rinnalla aloittaa alkuvuodesta ViihdeReska, johon esimerkiksi ravintoloitsijat voivat koota kunkin viikon menovinkkinsä.

Sama kaksikko vetää myös Hattulaan.fi -lähilehteä ja sen verkkosivustoa, joille tulee pian täyteen ensimmäinen toimintavuosi.

? Hattulasta on tullut parasta palautetta koskaan. Siellä todella oli tilaus oman kunnan lähilehdelle, myös Hattulaan.fi -lehteä päätoimittava Juha Reinikainen sanoo.

Loppuvuodelle osui useita isoja uutisaiheita, tärkeimpänä historiallinen Juteinikeskuksen rakentamispäätös.

? Tällaiset aiheet tuovat lähilehdellekin lisää tilausta, joskin ne meille omimmat aiheet ehkä edelleen löytyvät pienistä paikallisista ilonaiheista. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.