Perjantai 12.04.2024
Nimipäivät: Julia, Julius, Janna, Juliaana

Tuuli:
 

Luonnonkosmetiikka Hyvän Olon Aitan valttina

Kasvohoidot ovat Sky-kosmetologi, luontaishoitaja Anu Taluksen erityisosaamista.

Iittalan Lasimäellä toimiva Hyvän Olon Aitta on luonnonkosmetiikkaa käyttävä kosmetologinen hoitola. Paitsi että yritys käyttää luonnonkosmetiikkaa hoidoissaan, se myös maahantuo ja valmistaa kosmetiikkaa itse.

? Olen pohjakoulutukseltani luontaishoitaja ja Sky-kosmetologi ja etsin monta vuotta manuka-hunajaa sisältävää kosmetiikkasarjaa, jota voisi tuoda Suomeen, kertoo yrittäjä Anu Talus.

Sarja lopulta löytyi ja vieläpä yksinoikeudet sarjan maahantuontiin järjestyivät.

? Nyt meillä on tarjota spesiaalisarja, jota ei saa muualta Suomesta. Hintakin on edullinen, kun ulkopuolinen maahantuojaporras puuttuu.

Tuotteita voi myymälän lisäksi ostaa myös liikkeen omasta verkkokaupasta. Manuka-hunaja toimii Anu Taluksen mukaan kahteen suomalaisen ihon tyypilliseen vaivaan, kuivuuteen ja epäpuhtauteen. Hunaja on myös antibakteerista.

? Yksinoikeudella maahantuomiemme Manukahunajasta valmistettujen luonnonkosmetiikkatuotteiden lisäksi valmistamme omia tuotteita mehiläisvahasta ja omasta hunajasta.

? Propolis-voiteemme on täysin luonnonmukainen tuote jossa käytettävä mehiläisvaha tulee omista mehiläisistämme. Se toimii perusvoiteena, mutta myös iho-ongelmiin. Asiakkainamme on esimerkiksi atoopikkoja ja psoria sairastavia, jotka ovat kertoneet voiteen auttavan.

? Paras esimerkki on kuitenkin meillä harjoittelussa oleva kosmetologiopiskelija, jonka kädet olivat vielä keväällä ärsyyntyneet. Kun hän siirtyi käyttämään hoidoissa manuka-hunajasta tehtyä sarjaa, oiret hävisivät, Anu kertoo.

Anun omaa erikoisosaamista ovat kasvohoidot. Niissä sekä luonnonmukaisuus että hintataso on sen verran houkuttelevaa, että asiakkaita käy Iittalassa lähikaupungeista asti.

? Ihmiset ovat myös nykyään aika valistuneita tuotteiden alkuperän ja valmistusmenetelmien suhteen, Anu sanoo.

Kesä oli Hyvän Olon Aitalle vilkasta aikaa, kun asiakkaina kävivät myös kesäasukkaat. Syksyyn maustetta tuovat monet kurssit, kuten syyskuun 8. päivänä alkava hunaja-, suklaa- ja turvehoitokurssi.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.