Maanantai 22.04.2024
Nimipäivät: Alina

Tuuli:
 

Lammin Säästöpankki mukana Syksyllä 2019 käynnistyvässä Tahdo uudistua -ohjelmassa

Säästöpankkiryhmä on syksyllä käynnistyvän, pienten työnantajayritysten uudistumista ja elinvoimaisuutta tukevan Tahdo uudistua ?ohjelman pääyhteistyökumppani. Ohjelmassa ovat mukana kumppaneina myös LähiTapiola, Elo ja Kasvun Roihu.

Uudistuminen on yrityksille elinehto. Pärjätäkseen kiristyvässä kilpailussa, yrittäjien tulee löytää aikaa ja energiaa jatkuvalle liiketoiminnan kehittämiselle ja uudistamiselle. Tämä tuottaa kuitenkin useille pienyrittäjille haasteita resurssien mennessä perusliiketoiminnan pyörittämiseen. Auttaakseen pienyrittäjiä uudistumaan ? ja sitä kautta menestymään, Säästöpankki, LähiTapiola, Elo ja Kasvun Roihu käynnistävät syksyllä 2019 yhdessä Tahdo uudistua -ohjelman.

Ohjelma on suunnattu erityisesti pienille työnantajayrityksille, jotka tunnistavat uudistumisen tarpeen. Ohjelman kumppanit toteuttavat tulevan syksyn ja kevään aikana kymmeniä tapahtumia ympäri Suomen. Tapahtumat tarjoavat pienyrittäjille maksutta uusia ajatuksia, verkostoja sekä konkreettisia työkaluja uudistamisen tekemiseen.

Nämä työpajat paneutuvat uudistumisen keskeisimpiin teemoihin kuten yrittäjän hyvinvointiin, osaamisen päivittämiseen, kannattavuuteen sekä digitalisaatioon. Ohjelman pääyhteistyökumppani, Säästöpankki on ollut osa suomalaista yhteiskuntaa jo lähes 200 vuotta ja nähnyt, kuinka merkittävä taito uudistumiskyky on yrittäjille, yhä nopeammin muuttuvassa maailmassa.

? Olemme nähneet talouden myllerrykset, nousut ja laskut, ja tiedämme miten muutoksessa voi pärjätä ? ja jopa kukoistaa. Olemme huomanneet, että pysyäkseen maailman muutoksessa mukana, uudistumiskyky on yrityksille erityisen tärkeä taito. Siksi me tahdomme rohkaista suomalaisia yrityksiä uudistumaan ja autamme heitä myös tekemään sen, sanoo Säästöpankkiryhmän yritysasiakkaista vastaava liiketoimintajohtaja Kari Suutari.

Ohjelman ensimmäiset tapahtumapäivät järjestetään marraskuussa ja ne jatkuvat pitkälle kevääseen 2020.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.