Sunnuntai 19.05.2024
Nimipäivät: Emilia, Emma, Mila, Amalia, Emmi

Tuuli:
 

Terveystalosta tulossa TyöSykkeen uusi omistaja

Työsyke Oy:n omistajat Hämeenlinnan kaupunki, Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Riihimäen kaupunki, Riihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymä, Hausjärven ja Janakkalan kunnat, sekä muut osakkaat tiedottavat aikeistaan myydä Työsyke Oy:n toiminnan Terveystalolle ja aikeistaan valita Terveystalon työterveyspalvelujensa tuottajaksi.

Yrityskauppaprosessi on vielä kesken ja arvioidaan saatavan päätökseen tulevina kuukausina.  Yrityskauppaa käsitellään Hämeenlinnan kaupunginhallituksessa toukokuun 20. päivänä. Kaupunginvaltuusto päättää osakekaupasta kesäkuun 10. päivänä. Muut Työsyke Oy:n omistajat käsittelevät hankinnan ja kaupan omissa päätöksentekoelimissään.

? Toivotamme kaikki Työsykkeen ammattilaiset ja asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi Terveystaloon! Yhdessä pystymme palvelemaan alueen kuntia, yrityksiä ja palveluiden käyttäjiä vielä nykyistäkin paremmin. Kanta-Häme on Terveystalolle merkittävä alue ja haluamme investoida kasvuun ja kehitykseen tällä alueella, sanoo Terveystalon julkisten palveluiden johtaja Laura Räty.

? Terveystalo voitti hyvänä yhtiönä hyvin tehdyn kilpailutuksen. Terveystalo on Suomen johtava työterveyspalveluiden tarjoaja ja laadun ja kehittämisen asiantuntija, joka tarjoaa digitaalisesti tuettuja, vaikuttavia palveluita työntekijöiden, työyhteisöjen sekä johtamisen tueksi, sanoo Hämeenlinnan kaupungin apulaiskaupunginjohtaja Juha Isosuo.

Osakekaupassa yhtiön työntekijöiden asema ei muutu. Työt ja toiminta jatkuvat entisissä tiloissa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.