Sunnuntai 16.06.2024
Nimipäivät: Päivi, Päivikki, Päivä

Tuuli:
 

Lammin Säästöpankki ja LähiTapiolan alueyhtiöt yhteistyöhön

Toimitusjohtaja Lauri Kalpala Lammin Säästöpankista toivoo, että alueelliset yhteistyösopimukset saavat jatkoa.

Lammin Säästöpankin yhteistyökumppaniverkosto ja palveluvalikoima laajenee, kertoo pankki tänään lähettämässään tiedotteessa. Yhteistyö LähiTapiola Loimi-Hämeen, Vellamon ja Uusimaan kanssa täydentää merkittävässä määrin yritysasiakkaiden pankki- ja vakuutuspalveluita.

? Säästöpankkia ja LähiTapiolaa yhdistävät paikallisuuden ohella korkea asiakastyytyväisyys sekä samankaltainen arvopohja, tiedotteessa todetaan.

? Säästöpankkimme yhteistyö LähiTapiolan kanssa täydentää erinomaisesti yritys- sekä maa- ja metsätalousasiakkaidemme palveluita. Vastaavasti LähiTapiolan asiakkaat hyötyvät yhteistyöstä ? paikallinen Säästöpankki tarjoaa kaikki heidän tarvitsemansa pankkipalvelut niin maksuliikkeen kuin
pankkirahoituksen osalta. Luonnollisesti Säästöpankilla ja LähiTapiolalla on jo nykyisellään merkittävässä määrin yhteisiä asiakkaita, kertoo Lammin Säästöpankin toimitusjohtaja Lauri Kalpala.

Säästöpankkiryhmä ja LähiTapiola ovat molemmat tunnettuja korkeasta asiakastyytyväisyydestään. Säästöpankkiryhmä oli tämänkin vuoden EPSI Ratingin vuosittaisessa pankki- ja rahoitusalan asiakastutkimuksessa alan kärkijoukoissa. Yritysasiakkaille tehtävässä tutkimuksessa Säästöpankkiryhmä oli mukana ensimmäistä kertaa ja nousi heti hopeasijalle.

? Säästöpankkiryhmällä ja LähiTapiolalla on samankaltainen arvopohja ja missio asiakkaiden parhaaksi toimimisesta. Näistä lähtökohdista on hyvä lähteä tiivistämään alueellista yhteistyötä säästöpankkien ja LähiTapiolan alueyhtiöiden kesken – aidosti asiakkaidemme parhaaksi, toteaa Kalpala.

Säästöpankki ja LähiTapiola ovat viemässä yhteistyötään uusille alueille myös valtakunnallisesti kuluvan vuoden aikana, liittyen muun muassa yhteistyön laajentamiseen yritysrahoituksessa.

? Toivottavasti nyt syntyneet alueelliset yhteistyösopimukset saavat jatkoa. Useat säästöpankit ja LähiTapiolan alueyhtiöt neuvottelevat parhaillaan nykyistä tiiviimmän yhteistyön käynnistämisestä vastaavan tyyppisen yhteistyösopimuksen pohjalta. On erinomaista, että jo tässä vaiheessa kuusi Säästöpankkia ja neljä LähiTapiolan alueyhtiötä ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Yhdessä tahdomme luoda suomalaisille yrityksille entistäkin paremman palvelukokonaisuuden, Kalpala sanoo.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.