Torstai 23.05.2024
Nimipäivät: Lyydia, Lyyli

Tuuli:
 

Lammille.fi: Itäinen Hämeenlinna sai oman lähilehden

Tiistaina julkaistu itäisen Hämeenlinnan lähilehti verkossa eli Lammille.fi on päätoimittaja Susanna Mattilan mukaan kotiseutuhenkinen verkkojulkaisu.

– Aloittaminen on kutkuttavan jännittävää ja innostavaa. Tiedän, että tätä julkaisua on odotettu ja toivottu, ja nyt se on totta!

Mattila uskoo, että verkkojulkaisu saa lukijoita ympäri Suomea.

– Parin vuoden kokemus Lammilaiset facebook-sivuston ylläpitäjänä on osoittanut, että moni muualle muuttanut kaipaa uutisia, pieniäkin terveisiä sieltä omasta lapsuuden maisemasta.

facebook_taustakuva

Lammille.fi-verkkolehti julkaistiin 1.11. Ydin-Hämeen etusivuksi mielivää verkkolehteä päätoimittaa Susanna Mattila.

Lammille.fi:n uutiskynnys halutaan pitää mahdollisimman alhaisena, kuulemma suorastaan olemattomana. Aiheiksi halutaan myös Hauhon ja Tuuloksen tarinoita. Ensimmäiset uutiset eri tekijöiden voimin on jo tehty sivuston julkaisua odottamaan ja osa niistä käsittelee totta kai myös yritysmaailmaa.

– Sekin on jutun arvoinen asia, jos lammilaissyntyinen kulttuurivaikuttaja tulee kantakaupunkiin pitämään kotiseutuaiheista luentoa. Tai jos hauholaiset saavat päähänsä käydä porukalla vähän katsomassa muuta maailmaa.

Sivusto tarjoaa edullista näkyvyyttä paikallisille ja paikallisisista kuluttajista kiinnostuneille yrittäjille kunta- tai seutukuntarajoja tuijottelematta.

– Toivon, että lukijat ja yrittäjät ottavat sivuston omakseen, löytävät sivustolta mielenkiintoista ja inspiroivaa luettavaa sekä sijoittamisen arvoisia ilmoituspaikkoja, Susanna Mattila sanoo.

Lammille.fi:n päätoimittaja Susanna Mattila tietää, että paikalliset uutiset kiinnostavat myös muualle muuttaneita.

Lammille.fi:n päätoimittaja Susanna Mattila tietää, että paikalliset uutiset kiinnostavat myös muualle muuttaneita.

Päätoimittaja Mattila kertoo olevansa kaikin puolin pro kotiseutu -ihminen, vaikka onkin muuttanut Lammille muualta.

– Vuosien varrella olen oppinut ymmärtämään ja arvostamaan sitä kaikkea hienoa, mitä Ydin-Hämeellä on tarjottavanaan. On kaunista maisemaa, kyliä, kartanoita, niin ruumiin kuin hengen kulttuuria ja yhteisöllistä tekemistä, elinvoimaisia yrityksiä, taiteen tekijöitä ja asialleen omistautuneita harrastajia. Kaikkia heitä ja heistä kiinnostuneita sivusto pyrkii palvelemaan mahdollisimman hyvin.

Lammille.fi-sivuston kustantaja  on P3 Media Oy, joka julkaisee myös Reska.fi-verkkolehteä. Samalle alustalle on tehty myös Hattulaan.fi-julkaisu.

– Viiden vuoden jälkeen alkaa verkkolehtikuvio olla kasassa. Jos löytäisimme Janakkalaan media-alan yrittäjän, voisimme ponnistaa sinne vielä yhden alustan. Näilläkin julkaisuilla voimme jo tarjota mainostajalle liki 30 000 kuukausilukijaa, sanoo P3 Media Oy:n toimitusjohtaja Ilkka Peltoniemi.

(Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.