Perjantai 02.06.2023
Nimipäivät: Venla
Hämeenlinna
Pilvistä
4°C
Tuuli: 3 m/s NW
 

Kauppakeskus Goodmanilla erinomainen vuosi 2016

Kauppakeskus Goodmanissa kävi vuonna 2016 yli 3,1 miljoonaa asiakasta. Asiakasmäärä kasvoi 7,4 prosenttia vuodesta 2015. Myynti kasvoi 3,2 prosenttia ja oli 67,7 miljoonaa euroa.

? Olemme iloisia, että olemme pystyneet vastaamaan asiakkaiden toiveisiin ja sloganimme helppo tulla, hyvä olla on toteutunut myös käytännössä, toteaa Goodmanin kauppakeskusjohtaja Eeva Jauro.

Asiakkaiden toiveita kuunnellaan kauppakeskuksen tiedotteen mukaan herkällä korvalla ja kauppakeskusta kehitetään niin viihtyvyyden kuin vuokralaistarjonnan suhteen aktiivisesti. Goodmanissa on tällä hetkellä 65 liikettä.

Vuonna 2016 toimintansa Goodmanissa aloitti neljä uutta toimijaa. Tällä hetkellä vielä tyhjinä olevista liiketiloista on useita vuokraneuvotteluja käynnissä.

Kauppakeskus Goodman sertifioitiin tunnetulla BREEAM In-Use -ympäristösertifikaatilla ja kauppakeskus saavutti luokitustason Excellent sekä kiinteistön että ylläpidon osalta. BREEAM In-Use -sertifiointiprosessista vastasi Green Building Partners Oy.

Tämä on ensimmäinen kerta Suomessa, kun kauppakeskus saavuttaa Excellent-tason molemmista osa-alueista. Kauppakeskus Goodmanille oli jo aiemmin myönnetty rakennusaikainen BREEAM Very Good -sertifikaatti.

? Hyvästä luokituksesta on uuden ja laadukkaan rakennuksen lisäksi kiittäminen
muun muassa laadukasta kauppakeskuksen ympäristönäkökohtien huomiointia, hyvää teknistä ylläpitoa, laadukasta teknistä seurantaa ja energiamanagerointia, kertoo Kevan kiinteistöyksikön salkunhoitaja Petri Louhio tyytyväisenä.

Kauppakeskus Goodman avattiin lokakuussa 2014. Goodmanissa on 65 liikettä ja vuokrattavaa pinta-alaa 26.000 neliömetriä. Keskuksen on rakennuttanut ja rakentanut NCC. Kiinteistön omistaa Keva ja Goodmanin kaupallisesta johtamisesta vastaa Realprojekti Oy.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.