Maanantai 02.10.2023
Nimipäivät: Valio

Tuuli:
 

Kauneudenhoito: NaisLook ja Soleina saman katon alle

Jokainen asiakas joka ovesta lähtee, on meidän käyntikorttimme. Näin sanoo rakennekynsiin ja geelilakkauksiin erikoistuneen NaisLookin yrittäjä Jenni Sohlman. NaisLookille tulee keväällä täyteen kaksi vuotta Kauppakeskus Tavastilassa.

? Kävin kynsialan koulutuksen vuonna 2013 ja työskentelin hetken aikaa kotona, kuten aika moni rakennekynsiyrittäjä. Äitini ja mieheni ovat yrittäjiä ja rohkaistuin vuokraamaan oman toimitilan, kun sopiva täältä Tavastilasta löytyi, Sohlman kertoo.

Jenni Sohlman ja NaisLook muuttavat pian Tavastilan sisällä samoihin tiloihin Soleinan kanssa.

Jenni Sohlman ja NaisLook muuttavat pian Tavastilan sisällä samoihin tiloihin Soleinan kanssa.

Asiakkaita on riittänyt niin, että vuoden 2015 lopulla NaisLookiin tarvittiin jo lisää tekijöitä ja Sohlman löysi yrittäjäkumppanikseen Elina Ritokosken. Vuoden alusta asti yritys on toiminut kahden yrittäjän voimin ja pieni liiketila on ajoittain käynyt ahtaaksi.

Ensi viikolla luvassa on helpotusta, kun NaisLook muuttaa saman katon alle myös Tavastilassa toimivan Parturi Kampaano Solenan kanssa.

Sohlman toimii alalla, jonka tuntee omakseen.

? Ehdin ennen tätä olla seitsemän vuotta lähihoitajan töissä. Äitiyslomalla ollessani päätin, että nyt alan oikeasti tehdä sitä mitä haluan. Tuntuu, että mitä pidemmälle osaamisessa pääsee, sitä enemmän riittää haasteita. Haluan kouluttautua koko ajan lisää ja Elinalla on sama juttu.

Suuret juhlakaudet tuovat yrittäjälle omat kiirepiikkinsä, mutta muuten työrytmissä ei Jenni Sohlmanin mukaan ole isommin vaihtelua; bileitä ja juhlia on joka tapauksessa aina. Työssään Sohlman korostaa käsityötä.

NaisLookin työn tulosta kelpaa ihailla.

NaisLookin työn tulosta kelpaa ihailla.

? Monet käyttävät kynsien koristelussa tarroja, meillä oikeasti maalataan kaikki pienillä siveltimillä. Ja siinä missä joissain paikoissa käytetään pituusjatketta eli tippiä, me teemme rakennekynnen muotin kanssa asiakkaan oman kynnen päälle. Hinnatkaan eivät ole pilvissä ja laadusta emme tingi.

Uusien rakennekynsien tekoon meneekin aikaa jopa kolme tuntia.

? Haen aina mahdollisimman luonnollisen muotoista rakennekynttä. Asiakkaiden omat toiveet vaihtelevat kovasti, joku tulee valokuvan kanssa, jotkut antavat raamit ja sanovat, että päätä sinä loput. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.