Keskiviikko 06.12.2023
Nimipäivät: Niilo, Niko, Niki, Niklas, Nikolai

Tuuli:
 

Hyvät harjoitukset näkyivät Steelersin kotivoitossa

Kotivoitto 9?4 (3?0, 2?2, 4?2) Loviisan Torista nosti Steelersin salibandyn Divarissa kahden pisteen päähän sarjakärki LaSBista. Kun runkosarjaa on jäljellä noin kuukausi, on joukkueen harjoituksellinen arki päävalmentaja Jani Järvisen mukaan alkanut vihdoin rullata toivotusti.

Divarin piste- ja maalipörssiä johtava Ville Lastikka oli kolmella maalillaan illan toiseksi tehokkain pelaaja.

Divarin piste- ja maalipörssiä johtava Ville Lastikka oli kolmella maalillaan illan toiseksi tehokkain pelaaja.

? Joukkueena vahva esitys yhtä toisen erän viisiminuuttista lukuun ottamatta ja oikeaan suuntaan ollaan menossa, kun pleijareihin on kuukausi. Tärkein tehtävämme tällä kaudella on ollut oppia harjoittelemaan ja nyt harjoituksissa on ollut säännöllisesti neljä, viisi ketjua mukana. Siitä johtuu myös hyvä peliesitys ja tulos, Järvinen sanoi.

Vahvistuksiksi toivottujen uusien pelaajien liittyminen joukkueeseen kesken kauden on myös Järvisen mukaan plussaa, mutta suurin ilonaihe hänen mukaansa on silti koko joukkueen kasvu.

Avausmaalia saatiin perjantaina odotella tovi, kunnes Markus Sipronen vei ajassa 7.29 Steelersin johtoon. Ville Lastikka (3+0) ja Aleksanteri Ihalainen jatkoivat maalintekoa ja runsaassa minuutissa numerot olivatkin jo 3?0.

? Mitään taktista muutosta emme siinä kohdassa tehneet, äijät vain päättivät alkaa pelaamaan, tulkitsi Järvinen.

Ottelun parhaana palkittiin tehot 2+0 tehnyt Nico Jonaeson ja kolmostähtenä voittomaalin tehnyt Teemu Metsälä (2+2).

Teemu Metsälän laukaus uppoaa Loviisan maaliin päätöserässä ja numerot ovat 7?4.

Teemu Metsälän laukaus uppoaa Loviisan maaliin päätöserässä ja numerot ovat 7?4.

? Lopen lahjakkuudet olivat taas pelipäällä ja maalivahtien taistossa meidän Jaakko Vahtokari oli tänään paljon parempi kuin vastustajan maalivahti.

Steelers-miehet saavat pukea pelitamineet päälle vielä kerran tammikuussa, kun joukkue sunnuntaina kohtaa Divarin viimeisellä sijalla olevan PirPin vieraissa.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.