Sunnuntai 19.05.2024
Nimipäivät: Emilia, Emma, Mila, Amalia, Emmi

Tuuli:
 

HYVINVOINTI: Erotiikkaliike uskoo hyvän palvelun voimaan

Hyvä palvelu ja oikeaan osuva tuotevalikoima ovat erotiikka-alalla edelleen valtteja. Punaisen Kuun myymäläpäällikkö Maiju Välimaa uskoo kivijalkakaupan tulevaisuuteen.

Hyvä palvelu ja oikeaan osuva tuotevalikoima ovat erotiikka-alalla edelleen valtteja. Punaisen Kuun myymäläpäällikkö Maiju Välimaa uskoo kivijalkakaupan tulevaisuuteen.

Palokunnankadulla vähän yli kolme vuotta toiminut erotiikkaliike Punainen Kuu uusi myymälänsä ilmettä onnistuneesti pari kuukautta sitten.

Kaupungin ainoan erotiikkaliikkeen seinät saivat uuden vaalean sävyn ja myymäläsisustus pantiin uusiksi. Samalla myymälän vaatevalikoiman määrä kolminkertaistui ja muiden tuotteiden määrä tuplaantui.

? Remontin valmistumisen aikoihin naisasiakkaita alkoi käydä enemmän. Joulu on meille yleensä se ruuhka-aika, mutta nyt myös kesä oli kiireistä aikaa, kertoo myymäläpäällikkö Maiju Välimaa.

Asiakasmäärät ovat Välimaan mukaan muutenkin olleet kasvusuunnassa koko liikkeen toiminnan ajan. Kivijalkaliikkeen ilmeeseen ja palveluun kannattaa erotiikka-alalla hänen mukaansa satsata jatkossakin.

? Joskus kysytään, että eikö tuotteita voi tilata myös verkkokaupasta, mutta ainoastaan liikkeessä tuotteen pääsee näkemään ja katsomaan, kuinka iso tuote on ja miltä se tuntuu.

Asiakkaiden suosion on saavuttanut myös kotimainen Nibble-älyvibraattori.

Asiakkaiden suosion on saavuttanut myös kotimaista suunnittelua edustava Nibble-älyvibraattori.

Erään tutkimuksen mukaan 60 prosenttia naisista haluaa ostaa erotiikkavälineensä kaupasta.

Liikkeen suosion kannalta tärkeää toki on myös se, mitä ja miten myydään.

? Esimerkiksi Womanizer-kiihotinta kyseltiin ja odotettiin valikoimiin pitkään. Niitä meni kuukaudessa varmaan sata kappaletta, kun tuotetta saimme.

Toinen hittituote on ollut suomalaisten suunnittelema Nibble-älyvibraattori, jossa on lämpö- ja äänisensorit.

? Kylkeen napataan yleensä jokin kiihottavista liukuvoiteistamme, iloitsee Välimaa.

Ainakin osan asiakasmäärien ja myynnin kasvusta Maiju Välimaa on valmis laittamaan yleisen asenneilmapiirin vapautumisen ansioksi.

Punaisen Kuun vaatevalikoiman määrä kolminkertaistui  ja muiden tuotteiden määrä tuplaantui.

Punaisen Kuun vaatevalikoiman määrä kolminkertaistui ja muiden tuotteiden määrä tuplaantui.

? Naisten tuotteita menee hirveästi, ilmeisesti sana kiirii ja hyvistä kokemuksista uskalletaan kertoa kaverille. Rohkaistumista on havaittavissa ja suuri osa asiakkaista käy kerran käytyään meillä myös uudestaan.

Punaisessa Kuussa työskentelee myymäläpäällikön lisäksi kaksi osa-aikaista myyjää.

? Henkilökunnastamme kaikki ovat naisia ja olemme saaneet myös miesasiakkailta palautetta, että täällä on luontevaa asioida.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.