Keskiviikko 24.04.2024
Nimipäivät: Pertti, Albert, Altti

Tuuli:
 

HEMMA: Karin Grönqvist yhdistää parturi-kampaamon ja kahvilan

Karin Grönqvist yrittää saada Hemman avatuksi vapunpäivänä.

Reskan länsipäähän syntyy uutta yritystoimintaa ensi viikon alussa, kun Karin Grönqvistin Hemma avautuu Raatihuoneenkatu 29:ssä. Lähipäivät paiskitaan vielä tosissaan töitä, jotta aiemmin Eilan Laukun ja Tiger Sushin toimitilana palvellut liikehuoneisto muuntuu vapunpäivään mennessä parturi-kampaamon ja kahvilan yhdistelmäksi.

? Olen todella innoissani tästä! Pidin Porvoossa 15 vuoden ajan kampaamoa ja Hämeenlinnaan muutin pari vuotta sitten. Tänne muutettuani kaipasin viihtyisää, olohuonemaista kahvilaa joka täältä tuntui puuttuvan. Toisaalta jo Porvoossa haaveilin kahvilan ja kampaamon yhdistelmästä, Karin Gröngvist kertoo.

? Kampaamon myytyäni olen miettinyt mitä seuraavaksi. Ajattelin, että yrittäjäksi en enää ryhdy, mutta tässä sitä ollaan, hän sanoo naurahtaen.

Hemmassa Grönqvist aikoo työskennellä sekä kampaamon että kahvilan puolella. Parturi-kampaamoon on tulossa myös kolme muuta työntekijää ja kahvilan puolelle neljä.

? Kahvilassa tulee olemaan vähän terveellisempi linja. Teemme paljon itse ja sokerittomat sekä gluteiinittomat tuotteet ovat hyvin edustettuina.

Kaupungin lounastarjontaan Hemma tuo salaattibuffetin joka on tarjolla vain lounasaikaan. Asiakaspaikkoja tulee pienen terassin myötä myös kävelykatu Reskalle.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.