Lauantai 13.08.2022
Nimipäivät: Jesse
Hämeenlinna
Selkeää
24°C
Tuuli: 2 m/s EI
 

Hämeenlinnan Touhula-päiväkoti Jukola jatkaa toimintaansa Pilke-päiväkotina

Pilke päiväkodit Oy jatkaa Touhula Jukolan toimintaa Hämeenlinnassa Kekkurinkadulla. Tavoitteena on, että entinen Touhula-päiväkoti avataan Pilke-päiväkotina elokuun alussa. Pilkkeellä on ennestään tiedepäiväkoti Planeetta Asemanrannassa.

Touhula on ilmoittanut päättävänsä toimintansa Touhula Jukolassa. Pilke päiväkodit on ollut yhteydessä kunnan virkamiehiin ja sopinut päiväkodin jatkosta osana Pilkkeen toimintaa.

? Tavoitteemme on, että päiväkodin arki muuttuisi mahdollisimman vähän. Päiväkodin nimi pysyy ainakin
toistaiseksi samana, samoin aukioloajat. Myös asiakasmaksut pysyvät ennallaan, Pilke päiväkodit Oy:n
toimitusjohtaja Minna Martikainen kertoo.

Touhula on tarjonnut suljettavan päiväkodin työntekijöille työpaikkoja muista Touhulan päiväkodeista. Työntekijöillä on myös mahdollisuus siirtyä töihin Pilkkeen jatkamaan päiväkotiin. Sen sijaan perheiden tulee hakea päiväkotipaikkaa uudestaan, mikäli he päättävät siirtyä Pilkkeen asiakkaiksi ja jatkaa samassa päiväkodissa. Touhula on tarjonnut perheille mahdollisuuden siirtyä asiakkaiksi alueen muihin Touhula-
päiväkoteihin.

Perheille ja työntekijöille on 7.7.2020 viestitty päiväkodin toiminnan jatkumisesta. Sekä Pilkkeellä että Touhulassa työskennellään lujasti heinäkuun aikana, jotta päiväkodin arki pääsisi jatkumaan mahdollisimman nopeasti kesälomien jälkeen.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.