Torstai 23.05.2024
Nimipäivät: Lyydia, Lyyli

Tuuli:
 

Poikkeuksellinen aika toi uusia pysyviä toimintamalleja Kauppapaikka Tavastilaan

Kuva: Samu Haapanen / Passoa Photography.

Poikkeuksellisen kevään jälkeen on vihdoin herätty kesään ja kesäloma-tunnelmiin. Kauppapaikka Tavastila esittelee kesän trendit kesämuotinäytöksessä, joka poikkeuksellisen ajan vuoksi toteutettiin ajan sallimissa puitteissa eli videoitiin etukäteen Hämeenlinnan upeissa matkailullisissa maisemissa. Näytöksen sisääntulot nähdään aina Ahvenistolta, Hämeenlinnan torin kautta Aulangon miljöissä.

Kauppakeskusten ja kauppapaikkojen markkinoinnin vuosikellossa on perinteisesti kevät- ja syysmuotinäytös, mutta poikkeukselliset ajat valjastivat luovuuden ja uudet toimintatavat, jotka vaikuttavat tulevan jäädäkseen. Kauppapaikka Tavastila on ainoa niitä harvoja ellei jopa ainoa kauppapaikka, joka toteutti perinteisen näytöksen uudella tavalla.

? Päätimme korvata suositun kevätmuotinäytöksen rajoitusten vuoksi ja turvallisuuden takaamiseksi videoimalla ulkoilmassa kesämuotinäytöksen, Hämeenlinnan matkailullisissa maisemissa tuomaan ihmisille iloa ja inspiraatiota haasteellisen kevään jälkeen, kertoo Miikka J. Anttila Kauppapaikka Tavastilasta.

Näytöksessä nähdään kesän trendejä arkeen, juhlaan, ulkoiluun ja rannalle. Väreinä keltainen ja vihreä nousevat ehdottomaksi ykköseksi ja ekologisuus vahvistuu entisestään. Koruissa muun muassa simpukka-korut ovat trendikkäitä. Muotinäytös on nähtävissä heinäkuun 22. päivään asti Kauppapaikka Tavastilan Facebook-sivuilla ja YouTube-kanavalla kilpailun kera.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.