Maanantai 24.06.2024
Nimipäivät: Johannes, Juhani, Jussi, Jani, Janne

Tuuli:
 

Cafe Hoffin uudet vetäjät tuovat pullantuoksun mukanaan

Hoffin ovet menivät lauantaina säppiin. Uudet yrittäjät pääsevät tekemään omia muutoksiaan tiistaina ja ovet avataan asiakkaille taas torstaina.

Hoffin ovet menivät lauantaina säppiin. Uudet yrittäjät pääsevät tekemään omia muutoksiaan tiistaina ja ovet avataan asiakkaille taas torstaina.

Wetterhoffin talolla toimiva Cafe Hoffi vaihtaa ravintoloitsijaa jo toista kertaa lyhyen ajan sisään. Hoffi oli lauantaina viimeistä päivää avoinna Panu Kekäleen isännöimänä ja alkuviikon ajan ovet ovat suljettuna.

Torstaina komennon ottavat kauppakeskus Linnan Cafe Kaunosta tutut Anna ja Sami Malmsten. Malmstenit jatkavat myös Kaunoa, mutta laajentuminen tarkoittaa Malmstenien yritystoimintaan monia muutoksia.

? Hoffilla lounaskeitot pysyvät valikoimissa ja laajennamme keittolounasta myös Kaunoon. Muutoksen yhteydessä meille tulee myös oma, erillinen valmistuskeittiö joka palvelee molempia kahviloita, Sami Malmsten kertoo.

Lounastajien kannalta suurin muutos Hoffilla on tuleva salaattibuffet joka korvaa lounasajan tilaussalaatit.

? Kahvilaan tuomme mukanamme Kaunosta tutut, itse leivotut korvapuustit. Muutenkin pyrimme käyttämään ensisijaisesti paikallisten konditorioiden tuotteita. Myös kahvipuolella uskon, että meillä on paljon annettavaa, Sami Malmsten suunnittelee.

Kahvilayrittäjä Sami Malmsten ja kahvilatyöntekijä Milja Sirén sommittelivat maanantaina Cafe Kaunon tarjottavia. Torstaista alkaen Sami siirtyy täysipäiväisesti Cafe Hoffiin.

Kahvilayrittäjä Sami Malmsten ja kahvilatyöntekijä Milja Sirén sommittelivat maanantaina esille Cafe Kaunon tarjottavia. Torstaista alkaen Sami siirtyy täysipäiväisesti Cafe Hoffiin.

Malmstenien ei ole tarkoitus tehdä kahta samanlaista kahvilaa.

? Ennemminkin lisätä valinnanvaraa ja vaihtelua. Haluamme omalta osaltamme madaltaa ihmisten kynnystä tulla Wetterhoffille. Tykkäämme vanhoista rakennuksista ja on hienoa päästä mukaan tuollaiseen miljööseen.

Katse on silti miljöön ihastelun sijaan tiukasti tulevissa valmisteluissa. Kun Malmstenit saavat avaimet Hoffille vasta tiistaina, riittää tekemistä ennen torstaita.

? Ovet on määrä avata kello 10. Siirryn itse täysipäiväisesti Hoffille ja Anna jää Kaunoon jonne palkataan lisää henkilökuntaa, Sami kertoo.

Juha Reinikainen

Sami Malmsten sanoo, että on hienoa päästä mukaan Wetterhoffin miljööseen.

Sami Malmsten sanoo, että on hienoa päästä mukaan Wetterhoffin miljööseen.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.