Keskiviikko 06.12.2023
Nimipäivät: Niilo, Niko, Niki, Niklas, Nikolai

Tuuli:
 

Kiemunki maakuntahallituksen johtoon

Hämeen maakuntavaltuusto valitsi maakuntahallituksen puheenjohtajaksi hämeenlinnalaisen Iisakki Kiemungin (sd). Maakuntahallituksen nykyiselle puheenjohtajalle Johannes Koskiselle myönnettiin ero puheenjohtajan tehtävästä ja maakuntahallituksen jäsenyydestä hänen siirtyessään Euroopan jälleenrakennus- ja kehityspankin johtokuntaan Lontooseen.

? Suurempia saappaita ei Kanta-Hämeen leveyksillä voisi olla täytettävänä kuin Johanneksen, mutta nöyrällä asenteella lähden omalta osaltani viemään maakuntahallitusta yhdessä linjattuun suuntaan. Onneksi liitolla on erinomainen johto ja monelta osin ennestään tuttu tiimi, johon on helppo luottaa, Kiemunki toteaa.

? Vaalikauden tärkeimpiä asioita on viedä sote-uudistusta ripeällä tahdilla eteenpäin yhtä jalkaa sairaanhoitopiirin ja kuntien kesken sekä vaalia samalla maakunnan yhtenäisyyttä, jotta tärkeässä edunvalvonnassa valtion suuntaan onnistuttaisiin.

? Keskeisimmät tavoitteet liittyvät maakunnalle elintärkeisiin liikenneinfrahankkeisiin, biotalouden edistämiseen ja vankilan uudistamishankkeen käynnistämiseen, hän jatkaa. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.