Maanantai 30.01.2023
Nimipäivät: Irja
Hämeenlinna
Pilvistä
3°C
Tuuli: 7 m/s SSW
 

BISNESINNOVAATIOT: Lammin Säästöpankki loi yhteistyössä asiakkaidensa kanssa seniorin palvelupaketin

Kuluttajaliiketoiminnasta vastaava Business Manager Juha Liikanen DNA:lta, kehittämispäällikkö Petra Aaltonen Aavalta, kehityspäällikkö Pirjo Hynönen Lammin SP:ltä, Aavan Luotsi-palvelun liiketoimintajohtaja Hilkka Jakola sekä Sari Reunanen ja Sari Ahonen Lammin Säästöpankista puhkuivat intoa uudesta palvelukokonaisuudesta kertovassa lanseeraustilaisuudessa pankin konttorissa Reskalla viime viikolla.

Pankkialan murros on saanut alan yritykset kehittämään uusia palveluinnovaatioita. Lammin Säästöpankissa lanseerattiin huolellisen valmistelun ja asiakkaiden kuuntelun jälkeen uusi kokonaispalvelu senioreille.

Pankki haluaa hyödyntää teknologista kehitystä, mutta samalla huomioida henkilökohtaisen palvelun tarpeen. Senioriasiakaspaketti sisältää normaalien pankkipalvelujen lisäksi muun muassa oman, suoran puhelinnumeron pankkiin, apua ja etuja lakiasioissa sekä säännöllisen tapaamisen yhteyshenkilön kanssa.

Asiakkuuksista vastaava pankinjohtaja Sari Ahonen uskoo varsinaisen lisäarvon syntyvän pankin solmimista kumppanuuksista Lääkärikeskus Aavan ja DNA:n kanssa.

? Palvelukokonaisuus on mietitty yhdessä asiakkaistamme koostuvan Vaikuttamon seniorijäsenten kanssa, huomauttaa Ahonen.

? Olemme miettineet asiakkaidemme kanssa, miten voisimme tarjota jotain mitä kilpailijoilla ei ole. Asiakkaamme ovat kiinnostuneita lääkäripalveluista ja toisaalta monella senioriasiakkaalla on uhka tippua pois nettimaailmasta, täydentää konttoripalveluista ja myös senioriasiakkuuksista vastaava johtaja Sari Reunanen Lammin Säästöpankista.

Seniorin palvelukokonaisuuden yhteyteen liitetään myös Aavan Luotsin toteuttama huolenpitopalvelu.

? Palvelun myötä Luotsin hoitaja soittaa asiakkaille kuukausittain ja keskustelee ajankohtaisista terveysasioista, Aava Luotsin liiketoimintajohtaja Hilkka Jakola kertoo.

DNA puolestaan on miettinyt senioriasiakkaille sopivan laite- ja liittymäkombinaation, joka sisältää tablettitietokoneen ja mobiililaajakaistan normaalia edullisempaan hintaan ja käyttövalmiina. DNA-palvelupaketti toteutetaan sekin kiinteässä yhteistyössä pankin kanssa.

? Pankista löytyy tarvittaessa opastusta pankin digitaalisten palvelujen käytössä, lupaa Sari Reunanen.

Säästöpankkien kiinteistönvälitysketju SP-koti taasen tarjoaa senioriasiakkaille asunnon välityspalkkiosta 300 euron lisäalennuksen, ilmaisen arviokäynnin sekä mahdollisen remonttitarpeen kartoituksen. Edun tarjoavat Sp-Koti Hämeenlinna ja Sp-Koti Lammi.

Lisätietoa uusista palveluista plus pullakahvit on tarjolla Lammin Säästöpankin Senioripäivillä, jotka järjestetään Hämeenlinnan konttorilla torstaina tammikuun 30. päivänä kello 10?15 ja Lammin konttorilla perjantaina tammikuun 31. päivänä kello 10?15.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.