Maanantai 25.09.2023
Nimipäivät: Kullervo

Tuuli:
 

NOBLESSA: XL-koko kasvattaa säilytystilaa keittiöissä ja kylpyhuoneissa

XL-koot tulivat nyt myös suomalaiseen keittiökalustukseen, kertoo Anja Säe.

Hämeenlinnan Noblessa-myymälässä Sibeliuksenkadulla on alkuvuonna uusittu malliryhmiä tuttuun tapaan.

? On kiva, kun kerran vuodessa tulee paljon uusia ryhmiä asiakkaille esiteltäväksi. Pysyy ajan hermolla, luonnehtii kauppias Anja Säe.

Noblessassa valmistaudutaan taas osallistumaan Hämeenlinnan Pimeän Kaupan Iltaan helmikuun 7. päivänä. Anja ja Juha Säe ovat varustaneet myymäläänsä nyt muun muassa uudella XL-korkuisella Line-N ryhmällä. Nähtävillä on vuoden 2020 koko uutuusmallisto.

? Ainutlaatuinen Line-N on nostanut asemaansa design- ja trendikeittiöiden joukossa ergonomisesti muotoillun vedinkaukalon vuoksi joka on miellyttävä käyttää ja mahdollistaa helpon pääsyn kaappeihin ja laatikostoihin, Juha Säe valistaa.

Line N -mallistoa saa nyt myös XL-koossa.

Nykyisin valmistuvissa asunnoissa tila pyritään käyttämään mahdollisimman tehokkaasti. Siksi myös keittiöiden koko on pienentynyt.

XL-mallisto tarjoaa samaan tilaan 10 % lisätilaa eli yhden vetolaatikon verran lisätilaa. Kalustekorkeuksia pystytään räätälöimään käyttäjien pituuden mukaan monipuolisesti.

? Tässä mitoituksessa Noblessa on edelläkävijä, Anja Säe kertoo.

? Vetimetön keittiö on nyt se, mitä ihmiset haluavat, Anja täydentää.

Suositun touch-malliston rinnalle Noblessan mallistoon tuli uusi ovipintamateriaali EasyTouch, josta kauppiaat ennustavat hittiä kuten myös mustasta pystypuusyy-kuviosta.

? Laadukkainta puusepäntyötä jäljittelevä Kansas-melamiiniovi on niin upea että kannattaa tulla katsomaan malliryhmää myymälään! Nämä esimerkkeinä uutuuksista, joita löytyy myymälästä kuten myös uusia tasomalleja ja taustalevyjä keittiön välitilaan.

Noblessan kasvu maailmanlaajuisesti on jatkunut, ja yhtiölle on tänä vuonna valmistumassa kaksi uutta tehdasta. Siksi toimitusaika on vain kolme viikkoa.

Nykyään kiinnitetään paljon huomiota sisäilman laatuun. Noblessan kaikille kiintokalusteille on myönnetty M1-sisäilmaluokitus, mikä kertoo tuotteiden alhaisista kemikaalipäästöistä ja siitä, että kaikki Noblessan tuotteet sopivat myös allergiakoteihin.

? Kylpyhuonemallistomme uskomme kasvattavan myyntiään laajentuneen mallistonsa ansiosta. Noblessa on enemmän kuin keittiö: keittiön lisäksi voimme kalustaa kodinhoitohuoneet, kylpyhuoneet,  olohuoneet ja eteiset Anja ja Juha Säe linjaavat.

? Pimeän kaupan illassa olemme avoinna perjantaina 7.2. klo 11?22.00! Tervetuloa!

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.