Lauantai 13.04.2024
Nimipäivät: Tellervo

Tuuli:
 

Baldosport: Erikoisliike valmiina uuteen kauteen

Salibandyn erikoisliike Baldosport Finland Oy palvelee vielä ensi viikon ajan kesäaukioloajoin, mutta valmistautuminen kaudenalussesonkiin on yrittäjä Mika Koskisen mukaan paremmissa kantimissa kuin aikaisempina vuosina.

? Meillä on alkamassa kolmas kausi ja ensimmäistä kertaa voi sanoa, että olemme jo heinäkuussa valmiina.

Mika Koskinen sovittelee lisäpehmustetta Wall-salibandymaskiin. Käsintehdyt kotimaiset maskit ja niiden räätälöinti käyttäjien toiveiden mukaiseksi on yksi Baldosportin valteista.

Mika Koskinen sovittelee lisäpehmustetta Wall-salibandymaskiin. Käsintehdyt kotimaiset maskit ja niiden räätälöinti käyttäjien toiveiden mukaiseksi on yksi Baldosportin valteista.

Perjantaina Koskinen sai tyytyväisen asiakkaan hämeenkoskelaisesta tyttöjuniorista, jonka kanssa sovitusten jälkeen tehtiin kaupat toiveiden mukaiseksi räätälöitävästä maalivahdin maskista.

Kotimainen ja käsintehty Wall-maski saa sisäänsä lisäpehmustetta ja lisäksi ulkoasusta tehdään persoonallinen.

? Tämä on ainoa maski, johon saa myös kaikki varaosat hyllystä. Kypäräteippaukset ja -maalaukset taas on yksi palvelumuotomme.

Mailojen, sisäpelikenkien, peliasujen ja muiden varusteiden keskellä kivijalkakaupan toimitilat  Turuntiellä ovat täydessä hyötykäytössä. Nettikaupankin Baldosport on laittanut liikkeelle.

? Tilat ovat käymässä pieniksi, mutta realiteettien mukaan on elettävä. Nettikaupassakin pidimme tärkeimpänä toimivuutta ja sellaista pohjaa, että se ei nosta tavaran hintaa.

Baldosportin nettikauppaa voi käyttää myös siten, että esimerkiksi lapselle ostettavan mailan maksaa verkossa ja käy hakemassa liikkeestä. Liikettä Koskinen ja kumppanit haluavat edelleen kehittää olohuonemeiningillä.

? Tiskin takaa voi viime kauden tapaan ajoittain löytyä Steelersin edustusjoukkueen pelaajia joiden kanssa juniori voi vaikka valita itselleen sopivan mailan. Olemme satsanneet eri mailakokoihin ja -tyyppeihin todella paljon, pituuksissa ja jäykkyyksissä löytyy vaihtoehtoja.

Mailavalikoimasta löytyy sopiva peliväline jo runsaan metrin mittaiselle harrastajalle.

Mailavalikoimasta löytyy sopiva peliväline jo runsaan metrin mittaiselle harrastajalle.

Korttelikerhojen ansiosta myös pienimpien mailojen kysyntä on noussut. Baldosportin lyhin mailamalli on 55-senttinen. Seinien täytyttyä uusista mailoista on liikkeestä mahdollista tehdä huippulöytöjä viime kauden malleista, joita myydään jopa puoleen hintaan. Liike itse löydetään kuukausi kuukaudelta paremmin.

? On kivaa, että ihmiset oikeasti ovat alkaneet löytää tänne. Kun toukokuussa olimme mukana Hämeenlinna Floorball Tournamentissa, monet ihastelivat maalivahtitarvikkeitamme. Muun muassa monet helsinkiläiset ovat ennen hakeneet tarvikkeita Tampereelta asti, mutta poikkeavatkin nykyään tänne, Koskinen kertoo.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.