Tiistai 23.07.2024
Nimipäivät: Olga, Oili

Tuuli:
 

Angelma & Mäkelä laajentaa Tampereelle

Angelma & Mäkelän yrittäjät Minna Täppinen (vas.), Jukka Mäkelä ja Johanna Uusitalo kasvattavat asiantuntijayritystä. Kuvat: Juha Reinikainen.

Tilitoimisto Angelma & Mäkelä laajenee Tampereelle. Uudet toimitilat Nokia Areenan Opaali-rakennuksessa avautuvat huomenna.

– Olemme havainneet, että keskikokoiselle tilitoimistolle on asiakkaiden parissa kysyntää, sanoo yrityksen vuonna 1990 perustanut Jukka Mäkelä.

Hämeenlinnan suurin omistajayrittäjävetoinen tilitoimisto on tähän asti työllistänyt 18 henkilöä. Laajennus Tampereelle kasvattaa työntekijöiden määrän kokonaisuudessaan 25:een.

– Olemme onnistuneet rekrytoimaan Tampereelle useita erittäin kokeneita kirjanpidon, palkanlaskennan ja HR:n huippuammattilaisia. Työntekijät arvostavat keskikokoista toimistoa, jossa työntekijöiden viihtyvyydestä huolehditaan, omistajayrittäjä Minna Täppinen toteaa.

Täppisen, Mäkelän ja tämän puolison Johanna Uusitalon omistama Angelma & Mäkelä pyrkii kasvattamaan Tampereen yksikkönsä viiden vuoden aikana 20 työntekijän vahvuiseksi.

Yrityksen liikevaihto vuonna 2022 oli 2,2 miljoonaa euroa ja vuodelle 2023 tiedossa on kasvu yli 3 miljoonaan euroon.

Jukka Mäkelä korostaa silti, että kasvu on tehty ja tullaan tekemään maltilla ja toiminnan laadusta huolehtien. Esimerkkinä pitkäjänteisestä toiminnasta yritys on kuulunut Netvisor-taloushallintaohjelmiston käytössä edelläkävijöihin ja Mäkelälle on myönnetty Netvisor-elämäntyöpalkinto.

– Toiminta perustuu korkeaan laatuun, hyvään palveluun sekä pitkäaikaisiin työ- ja asiakassuhteisiin, omistajayrittäjät korostavat.

Minna Täppinen kertoo, että tilitoimiston rooli on muuttunut entistä enemmän asiantuntijuudeksi eli yrityksiä konsultoivampaan suuntaan. Angelma & Mäkelä on lisäksi laajentanut toimintojaan henkilöstöhallintoon eli HR-palveluihin ja työoikeudellisiin palveluihin.

Sport Fundin salkunhoitaja Jyrki Louhi kuuluu Angelma & Mäkelän yhteistyötahoihin urheiluliiketoiminnassa.

Angelma & Mäkelällä on myös erillinen urheiluliiketoimintaan erikoistunut tiimi ja yritys tekee yhteistyötä urheilijarahasto Sport Fundin kanssa. Sport Fund -urheilijoiden lisäksi asiakkaina on esimerkiksi golfin, moottoriurheilun ja tenniksen ammattilaisia.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.