Sunnuntai 21.04.2024
Nimipäivät: Anssi, Anselmi

Tuuli:
 

Vekka ei halua enää kaupunginhallitukseen

Hämeenlinnan johtaviin kunnallispoliitikkoihin pitkään lukeutunut Tapio Vekka (kok.) on päättänyt, ettei ole käytettävissä kaupunginhallitukseen enkä konsernijaostoon vuodelle 2015.

? Suurimpana syynä poisjäännilleni on turhautuminen ja ahdistuminen vallitsevaan poliittiseen kulttuuriin, Vekka kirjoittaa tiedotteessaan.

? Tämä valtuustokausi on käyty keskustelua asian vierestä ja lillukanvarsista, kun kriittiset ratkaisut odottavat rohkeita ja johdonmukaisia päätöksiä. Kaupunginhallituksen ja -valtuuston puheenjohtajien ponnisteluista ja uusien toimintamallien käyttöönotosta huolimatta kaupunginhallituksen perussuomalaiset jäsenet eivät osaa tai halua keskittyä kaupungin kokonaisetua ajavaan strategiseen päätöksentekoon, vaan fokus on pikkuasioissa, asioiden hämmentämisessä ja viivästyttämisessä, hän jatkaa.

Vekka toteaa, ettei tässä tilanteessa jaksa eikä voi tuoda lisäarvoa kaupungin päätöksentekoon.

? Toivon erinomaiselle virkamieskoneistolle voimaa ja rohkeutta valmistella valtuustolle strategisia linjauksia ja muutoksia, joilla Hämeenlinna menestyy jatkossakin ? päätösten vesittämisen ja jarruttamisen kulttuuri tuntuu tällä hetkellä valitettavan vahvalta, luonnehtii Tapio Vekka. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.