Lauantai 13.04.2024
Nimipäivät: Tellervo

Tuuli:
 

Heidi Kyrön videolla ollaan Bond-tunnelmissa

Loppuvuodesta 2014 ahkerasti keikkaillut, ensimmäisen joulukonserttikiertueensa toteuttanut Heidi Kyrö julkaisee tammikuussa 2015 uuden sinkun, joka kantaa mystisesti nimeä ?James Bond?. James Bond ?musiikkivideo kuvattiin maanantaina Hämeenlinnassa, Ravintola Skogsterissa.

Heidi Kyrön uudelta videolta löytyy Bond-henkistä vaaraa ja viettelystä. Kuvaaja: Henri Ilanen.

Heidi Kyrön uudelta videolta löytyy Bond-henkistä vaaraa ja viettelystä. Kuvaaja: Henri Ilanen.

Näyttelijä Ilari Johansson esittää videolla James Bondin kaltaisen miehen roolin. Musiikkivideon ohjauksesta vastaa hämeenlinnalaislähtöinen elokuva-alan lupaus Miika Hakala, joka on ohjannut myös Kyrön edellisen musiikkivideon ?Tiibetin hiekkaa?.

? Tunnelmat ovat erittäin hyvät, kuvaukset olivat juuri sellaiset kuin olin kuvitellutkin, Heidi Kyrö sanoo.

Kyrö sanoo, että hänelle on yhä enemmän merkitystä sillä, miltä työn lopputulos näyttää ja kuulostaa kuin sillä, että saadaan nopeasti jotain julkaistavaa. Kun kaikki tehdään pieteetillä, on artistin ajatukset lukeva ohjaaja ensiarvoisen tärkeä.

? Ensimmäistä kertaa minulla oli vahva näkemys siitä, miltä haluan videon näyttävän. Kerroin näkemykseni Miikalle ja lopputulos näyttää juuri siltä kuin halusin, Kyrö iloitsee.

Onnistumisten hakeminen huolellisella tekemisellä ja harvemmalla julkaisutahdilla on nykyään myös musiikkibisneksen muutoksen ainakin osin sanelemaa. Heidi Kyröltä ilmestyi viime vuonna 20-vuotisjuhlalevy ja sitä ennen Maja-albumi vuonna 2011.

? Julkaisutahti on harvempi kuin ennen, ja nyt päätettiin aloittaa vuosi näin. Biisi on loistava ja sitä kannattaa odottaa, hän lupaa

Ohjaaja Miika Hakala on tehnyt yli 30 musiikkivideota, 2 pitkää elokuvaa ja lukuisia lyhytelokuvia. Kolmas pitkä elokuva on kirjoitusvaiheessa.

? Uskon, että melko moni elokuvantekijä tuntee James Bond -elokuvat. Uskon myös, että melko moni heistä haluaisi heittäytyä niiden maailmaan, vaikka vain pieneksi hetkeksi. Olen itse nähnyt jokaisen Bond-elokuvan ja niiden tyyli, eleganssi ja tunnelma on sulautunut vahvasti alitajuntaan. Tämän musiikkivideoprojektin tarjoama mahdollisuus tehdä Bond-teemainen lyhytelokuva oli pakko käyttää. Johanssonin ja Kyrön näyttelijäsuoritukset toivat videolle viettelevän vaaran tunteen, Hakala kertoo.

Biisi ja musiikkivideo julkaistaan tammikuun 2015 aikana.

 Juha Reinikainen, Reska.fi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.