Lauantai 24.02.2024
Nimipäivät: Matti, Matias

Tuuli:
 

Varkausrikokseen syyllistynyt mies jäi kiinni Lahdessa

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen varkauteen Lahdessa S-market Hennalassa jouluaaton vastaisena yönä. Henkilö oli jättäytynyt kaupan wc-tiloihin kaupan sulkeutumisaikaan. Kello 00.30 aikaan kaupan ulko-ovet olivat hälyttäneet ja lumihangessa oli jäljet, jotka johtivat Keijutien ja Kivikadun suuntaan.

Kauppa oli sulkeutunut 2,5 tuntia ennen hälytystä. Poliisin koirapartio seurasi jälkiä ja tavoitti lähimetsiköstä mieshenkilön, jolla oli mukanaan runsas määrä alkoholijuomia ja tupakkatuotteita. Anastetut tuotteet palautettiin kauppaan ja mieshenkilö kuljetettiin Lahden poliisivankilaan odottamaan tulevaa jouluaattoa.

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen Riihimäellä Punkatiellä joulun aatonaaton iltapäivällä. Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen huumausaineelle.

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen Riihimäellä Koivukadulla joulun aatonaaton iltapäivällä. Kuljettaja puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 0,94 mg/l.

Yllämainituista tapahtumista huolimatta Hämeen poliisi toivottaa kaikille rauhallista joulua.

Kuva: Poliisi.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.