Torstai 20.06.2024
Nimipäivät: Into

Tuuli:
 

TCC:n juhlavuosi toi mitaleja ja harrastajamäärän kasvua

Pyöräilyn ja triathlonin erikoisseura Tawast Cycling Club juhli lauantaina ensimmäisiä tasavuosiaan Aulangolla. Seuran puheenjohtaja ja perustajajäsen Antti Munnukka sanoi, ettei muista vastaavaa vuotta seuran historiassa.

? Tämä oli todellinen juhlavuosi. Olemme tällä kaudella todennäköisesti Hattulan menestynein seura ja yksi koko Hämeenlinnan seudun menestyneimmistä seuroista. Muun muassa Olli Miettisen menestysten lisäksi meillä oli hieno Aulanko MTB, Tour de Sibelius ja SM-menestysten vastapainona myös harrastajien määrä on kasvanut voimakkaasti, hän totesi.

TCC:n puheenjohtaja Antti Munnukka palkitsee Olli Miettisen. Taustalla SM-mitalisteista Pauliina Koistinen, Rauno Kokkonen ja Risto Koukkula.

TCC:n puheenjohtaja Antti Munnukka palkitsee Olli Miettisen. Taustalla SM-mitalisteista Pauliina Koistinen, Rauno Kokkonen ja Risto Koukkula.

TCC:n jo lähes 150 jäsenestä valtaosa tulee seuraan nimenomaan harrastamaan ja kokeilemaan ehkä täysin uutta lajia tai uusia lajeja.

? Tavoittena on ollut matalan kynnyksen seura harrastajille ja erittäin vähän kuulee jäseniltä sitä, että seuraan olisi ollut jollain tavalla vaikeaa tulla, Munnukka iloitsi.

Seuran hallitus kirjasi ennen juhlaa omina ilonaiheinaan juuri jäsenmäärän kasvun, toiminnan laajuuden, onnistuneet omat tapahtumat ja erityisesti sen, että triathlontoiminta ohjattuine harjoituksineen on vähän yli vuodessa lähtenyt todelliseen lentoon.

Lisäksi seuraan perustettiin jo kesällä lupaaville, kehittymään tähtääville urheilijoille tarkoitettu Talenttitiimi.

Palkittavana SM-mitalisti Jenni Mattila.

Palkittavana SM-mitalisti Jenni Mattila.

TCC:ssä ensimmäistä vuottaan kisannut, Aulanko MTB:n ja kolme SM-kultaa voittanut Olli Miettinen on tehnyt ison työn seuran ja sen lajien eteen. Hän jakoi juhlassa vaatimattomaan tyyliinsä kiitosta lähinnä muille.

? Kiitos, että sain olla seurassa, ja ajattelin olla jatkossakin ellei pois potkita, Miettinen kiitteli.

Miettinen luonnehti avauskauttaan TCC:ssä huikeimmaksi asiaksi urheilu-uransa aikana.

? Urheilen siksi, että saisin tiettynä päivänä itsestäni maksimin irti. Tällä kaudella ero treenisuoritusten ja kisasuoritusten välillä on ollut huikea, Miettinen kertoi, ja arvioi yhdeksi syyksi seurakavereilta saamansa vahvan kannustuksen.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.