Sunnuntai 19.05.2024
Nimipäivät: Emilia, Emma, Mila, Amalia, Emmi

Tuuli:
 

Tavoitteena ensimmäinen erityisryhmien salibandyturnaus Hämeenlinnaan

Steelersin valmennuspäällikkö Jani Järvinen toivoo näkevänsä Elenia-Areenalla joulukuussa ensimmäisen erityisryhmien salibandyturnauksen Hämeenlinnassa.

Steelersin valmennuspäällikkö Jani Järvinen toivoo näkevänsä Elenia-Areenalla joulukuussa ensimmäisen erityisryhmien salibandyturnauksen Hämeenlinnassa.

Yli tuhannen jäsenen salibandyseura Steelers esiintyy julkisuudessa yleensä edustusjoukkueidensa kautta. Miesten Divari-joukkueen päävalmentaja ja seuran valmennuspäällikkö Jani Järvinen tekee kiivaimman kilpaurheilun takana töitä myös erityisryhmien kanssa.

Suunnitelmia yhteistyön laajentamisesta myös muun muassa maahanmuuttajien ja vankilankin suuntaan on jo olemassa.

Steelersin organisaatioon kuuluva, kehitysvammaisten urheilijoiden Virvelinrannan Veivarit kokoaa nykyään yhteen jo 22 harrastajaa. Kaupunki ostaa Steelersiltä eli käytännössä Järviseltä valmennuspalvelut joukkueelle jo kolmatta vuotta.

Joukkue on myös päässyt jo harjoituspelien makuun, mutta joulukuun 8. päivänä Hämeenlinnassa on tarkoitus järjestää kautta aikain ensimmäinen salibandyn erityisryhmäturnaus.

? Kutsuja on lähtenyt erityisryhmille lähiseudulle ja eri puolille maata. Säännöt peleissä ovat normaalit, mutta erotuomari on yleensä viheltänyt vaihdot, Järvinen kertoo.

Osallistumismaksut turnaukseen on järjestetty pelaajapassien kautta, joukkueilta ei peritä osallistumismaksua.

? Useilla isoilla salibandyseuroilla eri puolilla maata on omat joukkueensa erityisryhmille, Veivaritkin ovat jo pelanneet muun muassa Welhoja vastaan, kertoo Järvinen.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.