Sunnuntai 16.06.2024
Nimipäivät: Päivi, Päivikki, Päivä

Tuuli:
 

Konsertilla joulumieltä vähävaraisille lapsiperheille

Suomen lähi- ja perushoitajaliiton (SuPer) ammattiosasto 610 järjestää hyväntekeväisyyskonsertin Vanajan Kirkossa keskiviikkona 25.11. kello 18.

Idea hyväntekeväisyyskonserttiin syntyi SuPer:n tiiviin porukan kesken.

? Joulun lähestyessä esiin nousi halu mahdollistaa mahdollisimman moniin vähävaraisiin perheisiin joulun ilo perheen pienimmille ja tuoda esille myös HOPE ry Hämeenlinnan toimintaa, kertoo yksi konsertin järjestäjistä ja SuPer:n ammattiosaston jäsen Hanna Jokinen.

Elina Pulkkinen ja Hanna Jokinen toivottavat kaikki tervetulleiksi hyväntekeväisyyskonserttiin.

Elina Pulkkinen ja Hanna Jokinen toivottavat kaikki tervetulleiksi hyväntekeväisyyskonserttiin.

Konsertin tuotto ohjataan lyhentämättömänä Hämeenlinnan seudun vähävaraisille lapsiperheille hyvää joulumieltä tuomaan. Yhteistyökumppanina ja tuoton eteenpäin kanavoijana toimii HOPE ry Hämeenlinna. Konsertin kattava esiintyjäkaarti ja järjestäjätaho SuPer ovat mukana hyväntekeväisyyshengellä ja talkoosydämillä.

HOPE ry toimii vapaaehtoisvoimin yhteisen hyvän puolesta. HOPE ry:n unelmana on mahdollistaa lapsille Suomessa tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. HOPE ry jakaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.

Esiintyjiä ei ollut vaikea houkutella esiintymään tämän hienon idean vuoksi. Illan aikana esiintyvät; Pekka Tiilikainen (laulu/kitara), Harri Koski (kitara), Kari Komulainen (laulu), Ismo Leponiemi (haitari), Arto Määttä (basso), Marjuska Santala (laulu), Miikko Santala (laulu), Saila Märkjärvi (piano), Eeva Kunnas (huilu), Severi Paranko (piano), Ilona Kakko / Whisky´n´Scout ja Vanajaveden opiston kamarikuoro VOKaali. Illan juontaa Ani Kellomäki. Konsertin avaa SuPer:n puheenjohtaja Silja Paavola.

Konserttivieraan on mahdollista auttaa lapsiperheitä myös lipun ostamista henkilökohtaisemminkin lahjoittamalla rahaa HOPE ry:n keräyslippaaseen tai tuomalla uuden paketoimattoman lelun HOPE ry:n lahjoituspöydälle. Konsertin pääsylipun hinta on 10 euroa, alle 12-vuotiaat lapset aikuisen seurassa ilmaiseksi.

? Tervetuloa kuuntelemaan todella monipuolisia, hienoja esityksiä ja nauttimaan illasta, samalla tuot joulumieltä Hämeenlinnan ja ympäryskuntien vähävaraisille lapsiperheisille, näin toivottavat SuPer:n Hanna Jokinen ja Elina Pulkkinen.

Miia Salminen

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.