Torstai 25.04.2024
Nimipäivät: Markku, Marko, Markus

Tuuli:
 

Steelersin syksy: Jokainen täyttänyt ruutunsa

Divarin sarjakärki Steelersin tekemisessä on ollut koko syksyn ajan tuloksellinen, kovaa työntekoa henkivä vire. Kuin pisteeksi i:n päälle joukkueen valmentaja Jani Järvinen suostuu kysyttäessä vetämään syksyä yhteen punttitreenin lomassa.

Ennen sarja-avausta totesit, että hyvä tulee jos peli on samalla tasolla kuin uusi halli. Näin on tainnut käydä?

? Kyllä joukkueen tekeminen on ollut kesästä asti hyvää, olemme kehittyneet joukkueena. Teemana on ollut voittaa koko ajan, jotta pleijareihin mentäessä on päällä hyvä voittamisen kokemus.

Hyökkäyspään kovuus oli tiedossa jo ennen kauden alkua, ovatko vahvistukset ottaneet paikkansa toivotusti?

? Jokainen jätkä on täyttänyt ruutunsa ja kakkoskentällinen on varmasti yllättänyt jokaisen meistä. Siellä on kaikilla viidellä miehellä +30 tai +40 tehotilastossa ja miehet ovat olleet ratkaisuvalmiita joka pelissä.

Steelersin kakkosketjun Julius Aaltonen antaa Wirmo-pelaajalle vauhtia jäähyn arvoisesti.

Steelersin kakkosketjun Julius Aaltonen antaa Wirmo-pelaajalle vauhtia jäähyn arvoisesti.

? Sveitsin tulokkaat Sami Saarinen ja Timo Johansson ovat antaneet kaikkensa joukkueelle, mutta Suomen hiukan erilaiseen pelitapaan totuttautuminen on vienyt heiltä aikansa. Me tiedämme, että herrat haluavat tehdä tulosta myös pisteiden muodossa ja he tietävät, että heiltä odotetaan tulosta. Tulos kyllä tulee kun tulee, jos tähän malliin jatkuu.

Kesäharjoittelu ei ilmeisesti ole tähdännyt siihen, että nyt olisi jo nähty huippukuntoinen Steelers ja keväällä pitäisi pelätä laskusuhdannetta?

? Tavoite on olla kauden kovimmasssa kunnossa keväällä ja mennä sitä kohti lisäämällä urheilullisuutta koko ajan. Tämä on koko ajan tasapainoilua harjoittelun ja pelikunnon välillä.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.