Torstai 25.04.2024
Nimipäivät: Markku, Marko, Markus

Tuuli:
 

RAFLAKISA: Skogsterin avaaminen Hml:n vuoden ravintolateko

Skogsterin avaaminen valittiin Hämeenlinnan Vuoden 2014 Parhaaksi Ravintolateoksi. Reska.fi-julkaisun 19.11.-7.12. järjestämään ravintolaäänestykseen saatiin peräti 1021 vastausta, joista 208 oli perusteluja ehdotuksia vuoden ravintolateoksi.

– Kiitollisia ja onnellisia, kuvailee Tawastia Groupin toimitusjohtaja Karoliina Mäki-Kuutti henkilökunnan tunnelmia kuultuaan tulokset, jossa myös konsernin ruokaravintola Piparkakkutalo ja musiikkipubi Albertin Kellari olivat mitalisijoilla Vuoden Paras Ruokaravintola- ja Vuoden Menopaikka -sarjoissa.

 

Skogsterin kulman remontointi ravintolaksi äänestettiin Hämeenlinnan Vuoden 2014 Parhaaksi ravintolateoksi. Kuva Pekka Rautiainen.

Skogsterin kulman remontointi ravintolaksi äänestettiin Hämeenlinnan Vuoden 2014 Parhaaksi ravintolateoksi. Kuva Pekka Rautiainen.

Skogsterin vuonna 1906 rakennetun talon uusi elämä alkoi lokakuussa, kun uusi kahvilaravintola avasi ovensa. Palautetta on tullut toreilla ja turuilla.

– Ihmiset ovat pysäyttäneet ja halunneet kertoa millaisia muistoja heille on tästä talosta, jossa vanhemmat muistavat aikoinaan olleen Suomen ensimmäisen tavaratalon, Mäki-Kuutti kertoo.

Vuoden ravintolateoksi ehdotettiin myös Reskan länsipäässä sijaitsevan UP:n avaamista. Kahvilana, klubina ja yökerhona kahdessa kerroksessa toimivan ravintolan nähtiin tuoneen tarvittavaa kilpailua kaupunkiin. Muitakin ehdotuksia annettiin.

Saada vihdoin sushit kaupunkiin. Kiitos wok’in!”

” UP – yökerhon tuleminen kaupunkiin. Tämä uudisti pitkään tukahduksissa olleen yöelämätarjonnan kaupungista ja sai aikaan kilpailun myötä myös erilaisia tapahtumia ja muuta ohjelmaa.”

“Suisto- klubi, jossa on kaupungin monipuolisinta elävää musiikkia!” 

 “Albertin Kellarin ilmaiset live -illat.”

“Hauhon Herkkujen Yö.” 

“Antaisin palkinnon Sibelius-fantasian jälkeen järjestetylle Jannen ja Ainon iltapalalle. Loistava idea!” 

” Se kun WOK’IN kierrättää käyttämättömät kasvikset Animal Houseen!”

 “Linnaravintola Brahen eli linnan ravintolatoiminnann tuominen tähän päivään, teemaillat, näkyväisyys yms,yms.”

“Goodmanin avaus ja sen myötä uudet kahvilat ja ravintolat on hyvä juttu!”

“Häme a la carte-kirja.”

“Oulan keittiössä -Game of Brothers”

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.