Maanantai 22.04.2024
Nimipäivät: Alina

Tuuli:
 

Steelers palasi tauolta rutiinivoitolla

Vasta 15-vuotias Marika Haakana sai vastuuta Steeelersin ykkösketjussa. Senni Hietanen (24) seuraa Haakanan kuljetusta.

Vasta 15-vuotias Marika Haakana (88) sai vastuuta Steelersin ykkösketjussa. Senni Hietanen (24) seuraa Haakanan kuljetusta.

Steelersin naiset palasivat salibandyn naisten MM-kisojen aiheuttamalta sarjatauolta uusiutuneilla kentällisillä, mutta tutulla tuloksella. Kotiottelun voitto sarjajumbo Karhuista kirjattiin lukemin 12?2 (3?0, 5?1, 4?1).

Salla Nuorteva on tehnyt toisessa erässä Steelersin 6?0-osuman.

Salla Nuorteva teki toisessa erässä Steelersin 6?0-osuman.

Hatsinan samanaikainen voitto Steelersin loppusyksystä kaataneesta Sheriffsistä oli hämeenlinnalaisittain myös ilouutinen, sillä SS Rankat Ankat, Steelers ja ÅIF on nyt entistä selvemmin 1.-divisioonan kärkikolmikko.

? Syötöt olivat vähän epätarkkoja ja pallo pomppi välillä miten sattui. Tauko näkyi otteissa ja varmasti sekin, että pelasimme neljällä ketjulla. Oli kuitenkin ensi tiistain peliä ajatellen tärkeää, että kaikki saivat onnistumisia, summasi  Steelersin päävalmentaja Jani Perkonmäki ottelua.

Puolustuksen pirteimpiin pelaajiin lukeutunut Ninja Lindholm vei kotijoukkueen johtoon ajassa 3.45. Roosa Kankare (Annamaija Tuloisela) lisäsi johtoa kolme minuuttia myöhemmin.

Roosa Kankare (oik.) on vienyt Steelersin 2?0-johtoon.

Verkko heilahtaa, kun Roosa Kankare (oik.) on vienyt Steelersin 2?0-johtoon.

Steelersin tehokkaimpana hääri taas Senni Hietanen (3+1), joka tutun ketjukaverinsa Milla Vähälän (1+1) ohella oli saanut ykkösketjuun seurakseen 15-vuotiaan, divaridebyyttinsä tehneen Marika Haakanan.

Haakana ei jäänyt jälkeen vauhdissa, taidossa eikä fyysisessä väännössä verrattuna kokeneempiin divarinaisiin. Hänen avausottelunsa naisten 1.-divisioonassa kruunasi toisen erän alussa Vähälän syötöstä syntynyt 4?0-maali.

? Marika tekee hyvää jälkeä. Hän ensin ansaitsi paikan naisten joukkueessa omilla treeni- ja harjoituspelinäytöillään ja lunasti sen nyt hienosti. Otteista ei näkynyt yhtään, että kyseessä oli eka divaripeli, Perkonmäki kiitteli.

Marika Haakana (vas.) haastaa laitaväännössä Karhujen Inari Aarolan.

Divaridebyyttinsä tehnyt Marika Haakana (vas.) haastaa laitaväännössä Karhujen Inari Aarolan.

Kakkosketjussa Heli Haapalahden (1+0) ja Roosa Kankaren (1+0) kanssa pelasi nyt Ringa Laurila (0+1) ja kolmonen hyökkäsi kokoonpanossa Katariina Niemi (0+1), Salla Nuorteva(1+0), Miia Salminen. Tasapuolisesti peliaikaa sai myös 4.-ketju Sara Westerlund (1+1), Meri Mäkinen ja Jenni Lehti (1+1).

? Poissaolojakin oli, mutta muuten haimme muutoksilla lisävirikettä otteluun, josta oli pelättävissä vähän hidastahtisempi, valotti päävalmentaja Perkonmäki.

Vakiopakeista poissa kokoonpanosta olivat Emma Taponen ja Laura Parikka. Ninja Lindholmin lisäksi puolustajista tehoja tekivät Annamaija Tuloisela (1+0), joukkueensa parhaana palkittu Tiia Leppänen (0+2) ja Meri Jokinen (0+1). Torjuntavuorossa oli Mirka Hakkola, joka pysäytti pallon 16 kertaa.

Senni Hietanen viimeisteli hienon harhautuksen jälkeen rankkarista Steelersin kolmannen maalin.

Senni Hietanen viimeisteli hienon harhautuksen jälkeen rankkarista Steelersin kolmannen maalin.

Ennen joulua Teräsnaiset a.k.a. Kovat Muijat ovat tulessa vielä tiistaina KaPaa vastaan. Jani Perkonmäki ennakoi vieraspelistä sarjaseiskaa vastaan vaikeampaa mitä sarjataulukko antaisi olettaa.

? Parkettialusta ja pieni sali tekee pelistä taatusti vaikean, hän arvioi.

Juha Reinikainen

Ninja Lindholm vastaanottaa Ringa Laurilan onnittelut naulattuaan Steelersin avausmaalin.

Ninja Lindholm vastaanottaa Ringa Laurilan (21) onnittelut naulattuaan Steelersin avausmaalin.

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.