Torstai 25.04.2024
Nimipäivät: Markku, Marko, Markus

Tuuli:
 

Arxissa välipäivinä avoin ateljee perheille

avoin ateljee kuvaLasten ja nuorten kulttuurikeskus ARXissa toista kertaa järjestettävä välipäivien avoin ateljee on avoinna perheille maanantaina 28.12. ja tiistaina 29.12. kello 10 ja 14 välillä. Ohjelmassa on nonstop-tyylillä toteutettava ateljee-työpaja, johon osallistuminen on perheille maksutonta.

Avoimen ateljeen lisäksi avoinna on tuolloin Galleria ARXissa hieno Näätsä – tän vois tehdä toisinkin -näyttely, Elämystila Mini-Muussa pääsee tutkimaan talviyötä ja Intolasta voi tankata välipalaa touhuamisen välissä.

Avointa ateljeeta lukuun ottamatta ARX-talo joululomailee ja palaa kuvioihin maanantaina 11.1.2016.

ARX-talon alakertaan lokakuun lopulla avattu Art Cafe Intola laajentaa aukioloaan kahteen lisäiltaan vuoden 2016 alusta.

Aiemmin Intola on ollut avoinna kahtena päivänä päivällä ja kahtena päivänä illalla. Aukiolon laajennus perustuu saatuun asiakaspalautteeseen. Nyt uusien aukiolojen myötä ARX-talon luova olohuone palvelee ARX-talossa harrastamassa käyviä lapsia ja heidän vanhempiaan sekä muita alueella liikkuvia ihmisiä maanantaista torstaihin kello 19 asti.

Intola on kuitenkin edelleen avoinna myös Taidepainotteisen Perhekahvila Hiekkakakun aikaan tiistaina ja torstaina aamupäivisin. ARX-talon ykköskerroksessa sijaitseva Intola on ARX-talon olohuone, jonne voi aukioloaikoina mennä oleskelemaan, tekemään läksyjä, kahvittelemaan tai odottelemaan ARX-talossa harrastuksessa olevaa lasta. Oleskelutilassa on myös mahdollisuus omaehtoiseen luovaan tekemiseen, tilasta löytyy aina muun muassa vapaasti asiakaskäytössä oleva maalausteline sekä aikuisten värityskirja.

Intolan uudet aukioloajat ovat 11.1.2016 lähtien: Ma+ke 14?19 ja Ti+to 9.30?19. Intola on avoinna välillä myös viikonloppuisin, esimerkiksi Arxantai-tapahtumissa sekä sopimuksesta myös joidenkin muiden ARX-talossa järjestettävien tapahtumien yhteydessä. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.