Lauantai 15.06.2024
Nimipäivät: Vieno, Moona, Viena

Tuuli:
 

Steelers päätti liigavuoden reiluun kotivoittoon

Ville Lastikka avaa Steelersin maalinteon.

Steelers pelasi lauantaina 30.12. kotonaan Kuopion SB Welhoja vastaan. Ensimmäisen erän ensimmäiset viisi minuuttia oli tasaväkistä taistoa, mutta Welhojen Niko Uurtion ensimmäinen jäähy estämisestä ajassa 7.12 muutti pelin suunnan.

Kun joukkueet olivat täysilukuiset, avasi Ville Lastikka Markus Siprosen syötöstä Steelersin maalitilin ja teki samalla ottelun avausmaalin. Ensimmäinen erä päättyi lukemiin 1?0 ja Steelers sai viisi ja Welhot neljä minuuttia jäähyä. Torjuntoja Steelersillä oli kuusi ja Welhoilla yksitoista.

Avausmaalin syöttäjä Markus Sipronen nostaa hyökkäystä toisessa erässä.

Toinen erä oli tapahtumarikas, mutta pallo pysyi Steelersin mailassa lähes koko erän ajan. Daniel Megyaszai (4+0) teki Steelersin toisen maalin ajassa 23.41 ja lähes heti perään Welhojen Riku Tuononen iski vieraiden ensimmäisen maalin.

Ajassa 27.48 joutui Welhojen pelaaja Tuomas Rautiainen suihkuun eli sai 5+20 minuuttia väkivaltaisuudesta. Tuon jälkeen teki Steelers kolme ylivoimamaalia.

? Ulosajo antoi meille tilaisuuden tehdä maaleja ja me käytimme sen hyväksi kun tehtiin kolme ylivoimamaalia, Daniel Megyaszai kommentoi.

Daniel Megyaszai laukoo kolmannen maalinsa.

Megyaszai teki erän aikana kolme maalia. Timo Johansson (3+0) teki Steelersin kolmannen maalin, jonka jälkeen Lauri Viitala (2+0) iski hienon nousun jälkeen kotijoukkueen neljännen maalin.

? Ylivoimalla oltiin todella hyviä, Steelersin päävalmentaja Jussi Sihvonen kehui pelaajia.

Daniel Megyaszai, Heikki Hätönen ja Samuli Grönfors saapuvat onnittelemaan maalintekija Lauri Viitalaa.

Toinen erä päättyi lukemiin 5?1. Steelers sai yhden jäähyn ja torjuntoja oli yhdeksän ja Welhoilla viisi torjuntaa.

Kolmas erä oli Steelersin hallussa samalla tavalla kuin kaksi edellistäkin erää. Welhot saivat kuitenkin erän alussa ajassa 41.22 toisen maalinsa, kun Tuononen teki toisen maalinsa Iiro Lankisen syötöstä.

Lauri Viitala laukoo päätösnumerot 11?2.

Samuli Grönfors (0+3) syötti Aleksi Kulmalan maalin ja kaksi Megyaszain maalia. Timo Johansson teki päätöserässä kaksi maalia Heikki Hätösen (0+3) ja Valtteri Niemen syötöistä. Pelin viimeisen maalin teki Lauri Viitala taas hienon nousun jälkeen Hätösen syötöstä.

Timo Johanssonin maalisihti oli kohdallaan päätöserässä, vaikka tässä pallo meneekin maalista ohi.

Jussi Sihvonen kehui maalivahti Tomi Aaltosta ja Daniel Megyaszai sanoi koko joukkueen ansaitsevan isot plussat.

? Oli hyvä nähdä, että kolmosketjussa kärjen takaa löytyy myös ratkaisuvoimaa, Jussi Sihvonen sanoi.

Heikki Hätönen ja Julius Aaltonen seuraavat läheltä, kun taas yksi pallo yllättää toisessa erässä Welho-maalivahti Petri Leschin.

Peli päättyi lopulta 11?2 kotijoukkueen murskavoittoon.

Ira Suomalainen, teksti

Juha Reinikainen, kuvat

Illan tehomies Daniel Megyaszai.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.