Perjantai 09.06.2023
Nimipäivät: Ensio
Hämeenlinna
Selkeää
14°C
Tuuli: 3 m/s NNE
 

Steelers-naiset suuntaa liigakauteen ilman jättimuutoksia

Näytä palaa. Steelersin viime kauden pistekärki Senni Hietasen elekieli kertoo, että pelihuumoria löytyy.

Steelersin viime kauden pistekärki Senni Hietasen elekieli kertoo, että pelihuumoria löytyy edelleen.

Steelers-naisten kausi päättyi muutama kuukausi sitten Senni Hietasen onnistuneeseen rankkariin ja Steelersin naisten liiganousun varmistaneen rankkarin ampuja kuuluu myös hämeenlinnalaisten ensi kauden joukkueeseen.

Sopimustilanteestaan tänään tiedottaneen joukkueen rinkiin ei ole haalittu uusia megaluokan nimiä, paitsi ehkä joukkueenjohtoon: Trackersin miesten liigajoukkueen managerina aikanaan toiminut Kai Lindfors on luunkova lisä taustaryhmään. Hänen kanssaan joukkuetta johtaa Juha-Pekka Järvinen.

? Meillä on aika helppo lähtökohta ensi kauteen, kun kukaan ei odota nousijalta oikeastaan mitään, jutustelee puolestaan päävalmentajana jatkava Jani Perkonmäki.

Steelersin naiset ovat hikoilleet kesäharjoituksissa nyt jo muutaman viikon ajan.

? Lähinnä fysiikkaa on harjoiteltu, saliin siirrymme kohta ja ensimmäiset harjoituspelit ovat edessä elokuussa, Perkonmäki kertoo.

Maalivahtikolmikko joukkueella on täsmälleen sama kuin viime kaudella: Mirka Hakkola, joukkueenjohtajan manttelistaan luopunut Viivi Laine ja Sara Seurujärvi.

Puolustuksessa jatkavat Emma Taponen, Laura Kakko, Tiia Leppänen, Meri Jokinen ja Meri Mäkinen. Tulokkaita ovat liigakarsinnoissa vastassa olleen JoKan Elvira Tyrmi (s. 1996) ja Lammin Salibandysta siirtyvä, viime vuonna ikänsä puolesta vielä B-nuoriin mahtunut Maiju Roivainen.

Kovia muijia kaudelle 2016?2017, vasemmalta lukien Senni Hietanen, Ida Hamari, Heli Haapalahti ja Elvira Tyrmi.

Kovia muijia kaudelle 2016?2017, vasemmalta lukien Senni Hietanen, Ida Hamari, Heli Haapalahti ja Elvira Tyrmi.

Hyökkääjistä nimet paperilla ovat Hietasen lisäksi jo viime kaudella Steelersissä pelanneilla Roosa Kankarella, Katariina Niemellä, Ringa Laurilalla, Annamaija Tuloiselalla, Heli Haapalahdella ja Milla Vähälällä.

Tulokkaita hyökkäyspäähän ovat Hatsinasta siirtyvä, Steelersissä ennenkin pelannut Ida Hamari ja Roivaisen tapaan LaSBista tuleva viime kauden B-juniori Annu Selinummi joka B:n SM-sarjassa latoi 18 ottelussa tehot 26+19.

Lisäksi joukkueen kesäharjoituksissa on mukana seuran omia junioreita. Sopimuspelaajien lista noudattelee pitkälti päävalmentaja Perkonmäen toiveita.

? Varsinaisesti emme enää hae uusia pelaajia, mutta jos joku huippu löytyy niin toki otetaan mukaan, hän sanoo.

Perkonmäen apuvalmentaja on PirPi:n miesten divariryhmästä siirtynyt Jani Vatanen.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.